Author Topic: Mach 4 Feature Request  (Read 292947 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline daduggan

  • Active Member
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Mach 4 Feature Request
« Reply #270 on: April 22, 2016, 12:34:02 PM »
I was wondering if it's possible to add printing. It would be nice to be able to print the tool path to scale or export or PDF. If this is done from the current tool path display, any perspective viewed could be printed. This is a vector graphic so it should be easy to export or send to a printer. This would be helpful when hand coding or making changes and need a new printout showing the changes.

Offline DazTheGas

  • Active Member
  • Posts: 743
  • DazTheGas
    • View Profile
Re: Mach 4 Feature Request
« Reply #271 on: April 22, 2016, 01:02:36 PM »
why not just do a screen dump using the print screen button.

DazTheGas
Theres always time for a choccy biccy

Offline daduggan

  • Active Member
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Mach 4 Feature Request
« Reply #272 on: April 22, 2016, 11:56:19 PM »
Well I was thinking more along the lines of something a bit more usable then just a pic of the drawing. Something that is to scale in the form of PDF or just a vector graphic file that can be imported into Coreldraw or a CAD program.

Offline royce

  • Active Member
  • Posts: 37
    • View Profile
Re: Mach 4 Feature Request
« Reply #273 on: April 23, 2016, 01:57:29 AM »
Well I was thinking more along the lines of something a bit more usable then just a pic of the drawing. Something that is to scale in the form of PDF or just a vector graphic file that can be imported into Coreldraw or a CAD program.
I think it would be kinda pointless since your generating code cam from a vector anyways, why not just do it in your cad program to begin with??  Unless for some weird reason you really need the tool offset???
Bridgeport Series 1 Rigid Ram Retrofitted w/PMDX126 BOB, PMDX107, Hitachi WJ200 VFD,ESS, Leadshine DM2282 Drivers running Mach4 comfortably.

Offline grsfldflyer

  • Holding
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Mach 4 Feature Request
« Reply #274 on: May 13, 2016, 01:27:12 PM »
Dryrun.

Offline Wallerawang

  • Active Member
  • Posts: 66
    • View Profile
Re: Mach 4 Feature Request
« Reply #275 on: July 20, 2016, 04:30:52 PM »
Hello Guys
Could we have an addition to the Jogging Panel to include MGP jogging with an axis selector, jogging mode and a step size.
Thanks
Steve

Offline gsimons

  • Holding
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Mach 4 Feature Request
« Reply #276 on: July 26, 2016, 03:54:49 PM »
Retrofitted an ID/OD grinder. I need G65 subroutine call to work in Mach 4 Lathe

Offline smurph

  • Administrator
  • *
  • Posts: 1,051
  • "That there... that's an RV."
    • View Profile
Re: Mach 4 Feature Request
« Reply #277 on: July 26, 2016, 04:33:53 PM »
G65/G66/G66.1 and conditional G code work in lathe and mill but requires the Industrial version.  Meaning they are not in Hobby.

Steve

Offline gsimons

  • Holding
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Mach 4 Feature Request
« Reply #278 on: July 26, 2016, 05:02:47 PM »
I am running licensed industrial version.

Offline smurph

  • Administrator
  • *
  • Posts: 1,051
  • "That there... that's an RV."
    • View Profile
Re: Mach 4 Feature Request
« Reply #279 on: July 26, 2016, 07:17:12 PM »
What build?  That should all be there.