Hello Guest it is September 20, 2019, 02:04:52 AM

Author Topic: New PlugIn just about done..  (Read 144059 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: New PlugIn just about done..
« Reply #30 on: September 06, 2006, 06:11:33 PM »
Hello,

My shuttlepro is on the way , where can I download the plugin when it arrives.

Thanks,
Tom
Re: New PlugIn just about done..
« Reply #31 on: September 06, 2006, 06:23:52 PM »
Goto downloads and then FTP then Mach3 it is shuttlepro.dll

Copy it to the plugin folder under mach3

open mach3 and goto config tab then to config plugins and activate it.  Click on right box to configure.
Re: New PlugIn just about done..
« Reply #32 on: September 06, 2006, 06:37:34 PM »
"Goto downloads and then FTP then Mach3 it is shuttlepro.dll

Copy it to the plugin folder under mach3

open mach3 and goto config tab then to config plugins and activate it.  Click on right box to configure."


Thanks,
Tom
Re: New PlugIn just about done..
« Reply #33 on: September 07, 2006, 06:56:30 PM »
Hello,

Just installed the Shuttle Pro 2 plugin and it works like a charm, luv Mach3.

Thanks,
Tom
Re: New PlugIn just about done..
« Reply #34 on: January 26, 2007, 10:10:05 AM »
Hello,
i’m new in the M3 forum,
i'm waiting for the shttlepro that i’ve buy on Ebay.
A question….actually i’m using an  incremental encoder like MPG, and the speed of the selected axis is proportional to the rotation speed of my ecoder gear. Is the same with shuttlepro?

I’m from Italy, sorry for my english
Thank’s

€uroT
Re: New PlugIn just about done..
« Reply #35 on: March 12, 2007, 07:20:28 PM »
Hi everybody,

I have a shuttlepro since some years for video editing, but it comes from "Hercules".
When i try to make it work in Mach3, nothing happens. I don't know what to do to make it work.
The vendor ID for my device is :

USB\VID_0B33&PID_0011&REV_0100
USB\VID_0B33&PID_0011

Can somebody help me to make it work?

Besr regards

Using the Shuttle pro
« Reply #36 on: June 22, 2007, 01:29:40 AM »
Hi,

I just purchased a Shuttlepro and have a question about its use.

Everything seems to work just fine, except for the center jog dial.  The way i would like to use this is to single step at what ever the current single step is ie .001 or .010.

I have tried quite a few combinations to make it work like this but can't.  Can anyone talk me through the correct process?

Thanks

Offline Greolt

*
  •  956 956
    • View Profile
Re: New PlugIn just about done..
« Reply #37 on: June 22, 2007, 02:36:04 AM »


There is a setting you must assign to a button if you want it to be like that.

The setting is "Cont/Inc Center Mode"

Unfortunately it defaults to Continuous.  So that's why you must assign a button.

I and  a few others have asked if this can be changed to default to Incremental but no joy yet.  :)

That way if you would always want it in Incremental (which makes sense to me, the other dial does continuous) 

you could save a button for a more useful function.

Greg
Re: New PlugIn just about done..
« Reply #38 on: June 22, 2007, 07:49:47 AM »
Thanks Greg,

I'll try try that tonight.

Yes, from my limited knowledge it would appear to make more sense for the center to default to step.  Then as you say the outer is for continuous and the center for step which makes it functional.

Would you mind (and perhaps others) posting your button layout?

Thanks for all you help
Phil

Offline Greolt

*
  •  956 956
    • View Profile
Re: New PlugIn just about done..
« Reply #39 on: June 22, 2007, 08:04:26 AM »

I still haven't settled on a layout. Changing it whenever I use it. ;D

The fact that I cannot have a button to run my "Auto Tool Zero" macro somewhat

spoils it for me and consequently I hardly use it.

There are only so many buttons and options. Everyone's needs will be different.

Just set up what you think and change them as you settle into a use pattern.

Greg