Hello Guest it is July 08, 2020, 07:31:29 AM

Author Topic: Wont run G code  (Read 4959 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Wont run G code
« on: April 08, 2009, 10:56:58 AM »
It loads the Gcode ie Roadrunner but wont run it.
Which button do I push?????
The PC is not connected to a machine.
Brian.

Offline Hood

*
  •  25,846 25,846
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Wont run G code
« Reply #1 on: April 08, 2009, 11:07:24 AM »
Is the RESET flashing?
Hood

Offline ger21

*
  • *
  •  6,282 6,282
    • View Profile
    • The CNC Woodworker
Re: Wont run G code
« Reply #2 on: April 08, 2009, 11:07:58 AM »
Do you have all the axis setup in ports and pins?
Gerry

2010 Screenset
http://www.thecncwoodworker.com/2010.html

JointCAM Dovetail and Box Joint software
http://www.g-forcecnc.com/jointcam.html
Re: Wont run G code
« Reply #3 on: April 08, 2009, 05:49:41 PM »
reset not flashing
port and pins set correctly

Offline Hood

*
  •  25,846 25,846
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Wont run G code
« Reply #4 on: April 08, 2009, 05:52:24 PM »
please attach your xml.
Hood
Re: Wont run G code
« Reply #5 on: April 08, 2009, 06:10:32 PM »
The only error I found was under Config check
Output signal check
Pin for output found as not pins 1-9, 14, 16 or 17 unless using "modbus"?????
This is wrong.

Please comment.
Brian.

Offline Hood

*
  •  25,846 25,846
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Wont run G code
« Reply #6 on: April 08, 2009, 06:13:37 PM »
please attach your xml
Hood
Re: Wont run G code
« Reply #7 on: April 09, 2009, 05:31:12 PM »
Hood did you get my XML file?
Brian.

Offline Hood

*
  •  25,846 25,846
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Wont run G code
« Reply #8 on: April 09, 2009, 05:33:44 PM »
nope

Hood
Re: Wont run G code
« Reply #9 on: April 09, 2009, 06:21:33 PM »
Try this
Brian.