Hello Guest it is December 15, 2019, 07:11:41 PM

Author Topic: M4a & Mach3 startup ???'s  (Read 6211 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: M4a & Mach3 startup ???'s
« Reply #20 on: November 16, 2012, 07:29:51 PM »
Hood , here's the last xml , thanks for looking at it , I do appreciate the help !!
Steve

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: M4a & Mach3 startup ???'s
« Reply #21 on: November 17, 2012, 02:16:29 AM »
What kind of spindle motor/driive do you have? You have it set as Step/Dir but you dont have the spindle relays option set.
Hood
Re: M4a & Mach3 startup ???'s
« Reply #22 on: November 17, 2012, 11:50:09 AM »
Hood,
The spindle driver is a Delta VFD-M 220V 1.5kW
Motor is a Mav3 80-4, 1.5hp, 1.1kW, 4 pole, 220V
Thats the best I can do, thanks for your help.
Steve

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: M4a & Mach3 startup ???'s
« Reply #23 on: November 18, 2012, 06:59:28 AM »
Do you have any info on how the VFD connects to Mach?  Any links to a manual download? There has to be some form of spindle control board, that may be built into your control board or may be a seperate component but really need manuals to know.
Hood
Re: M4a & Mach3 startup ???'s
« Reply #24 on: November 18, 2012, 08:05:03 AM »
Hood . i'll send you what i got
Steve
Re: M4a & Mach3 startup ???'s
« Reply #25 on: November 18, 2012, 08:28:00 AM »
found this
Steve

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: M4a & Mach3 startup ???'s
« Reply #26 on: November 18, 2012, 11:16:53 AM »
You need to set the spindle settings as in the first document, your xml has it set as Step/Dir and it should be PWM, look on page 59.
Hood