Hello Guest it is November 22, 2019, 01:03:59 AM

Author Topic: My Two Cents  (Read 12902 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vmax

*
Re: My Two Cents
« Reply #20 on: January 03, 2006, 04:08:20 PM »
OK I have found a picture of what you have. Have you made any modifications inside your OEM box?  We will go 1 step at a time.
Re: My Two Cents
« Reply #21 on: January 03, 2006, 06:32:13 PM »
Well what I did in there was to disconnect the Gecko's and run the wires through to the breakout board enclosure box. I then wired up an on/off switch to the power cord for the power supply board, also from cnc4pc. I then plugged it into a power strip, turned it on and promptly blew a breaker. It seems I wired the on/off switch wrong and since it was a lighted one, I fried that. I then discovered that all I need do was to wire straight to the power supply. It was then I realized that nothing was happening, and, since then I've tried to re wire the Geko's back to the printer cable output and get back to where I was before I tried the addons. I hope that adds a little to my lament. Also take a look at my other post Breakout Board Operation Questions, there's more bad news. Oh man I'm in deep!!!!!!! :-[ :'( :'(
« Last Edit: January 03, 2006, 06:35:47 PM by stringkilla »

Vmax

*
Re: My Two Cents
« Reply #22 on: January 03, 2006, 07:45:18 PM »
OK just stop where you are and do not do anything else.
1st  What is the Part Number for the cnc4pc board is it a C3 or C6?
Re: My Two Cents
« Reply #23 on: January 03, 2006, 09:08:57 PM »
This board is designated a #C10 off the packing list.

Vmax

*
Re: My Two Cents
« Reply #24 on: January 04, 2006, 09:31:40 AM »
String, OK good

So you have

1.  (1) C10 Board
2.  (1) 5v power supply board
3.  (1) Estop switch

Do you have the charge pump board?
Does the estop switch have (2) contact blocks with it?
What model Geckos do you have?

Terry (:~)=
Re: My Two Cents
« Reply #25 on: January 04, 2006, 10:27:24 AM »
1- Yes
2- Yes
3- My E-stop has only one contact block.
No I did not buy the charge pump.
Gecko 201's
My motors say,Deepgrove 253 oz. 3 amp. 3 volt, 1.9 degree, 20k per inch.

Vmax

*
Re: My Two Cents
« Reply #26 on: January 04, 2006, 10:43:21 AM »
String. OK

1.  If you were to unbolt the Cable connector from the OEM case and bolt the C10 card back in its place using the same screws you took out would the cover fit back on the OEM case ? You can measure this to tell or simply try it to see.

*** If you do not understand what I am asking please say so, it is very important that we understand each other. ****
Re: My Two Cents
« Reply #27 on: January 04, 2006, 11:51:42 AM »
If you mean replace the OEM connector with the brk. brd. Then the answer is, no it would not fit. But I think I see what you're driving at. If it did fit it would be right next to the Gecko's and the wires would make more sense??

Vmax

*
Re: My Two Cents
« Reply #28 on: January 04, 2006, 02:14:35 PM »
String,  Please stand By we are formulating a plan..  (:~)= Terry

Vmax

*
Re: My Two Cents
« Reply #29 on: January 04, 2006, 07:21:02 PM »
String did you get hooked up with Brian?? One on One will be your best choice. He can fixed you up with no problems. I am way down in Florida, but will help if needed.  (:~)= Terry