Author Topic: About one on one phone support.  (Read 100703 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline JohnOslund

  • Active Member
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: About one on one phone support.
« Reply #20 on: May 11, 2012, 02:35:49 PM »
I would like phone support. I have watched the videos and read the documentation and am lost.
My contact info:
Ph. 817-267-4919
email: joslund@allen-commercial.com

Offline infinityscenic

  • Holding
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: About one on one phone support.
« Reply #21 on: August 15, 2012, 02:46:17 PM »
I'd happily pay for this.  Phone number below.  The sooner the better.

214.886.9353.

troy@thehalseygroupllc.com

Need help setting up the software to work with my BlackToe CNC. 

Offline lgr

  • Active Member
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: About one on one phone support.
« Reply #22 on: January 25, 2013, 04:16:45 PM »
Hi, Brian, Scott
I want to book phone support to solve this problem. I'm having a post written for a 4 axis edm Dolphin cam software that I intend to use for a 4 axis hot wire machine. The Mach screen is a 4 axis foam screen with X Y & A B the XY will accept IJ arc commands but Dolphin cam says Mach won't accept arc commands in AB, if this is true tell me now, if it is possible I'm more than happy to pay for support to sort it out. Thanks
larry.ryan@sympatico.ca

Offline Chaoticone

  • Administrator
  • *
  • Posts: 5,432
  • Precision Chaos
    • View Profile
Re: About one on one phone support.
« Reply #23 on: January 26, 2013, 04:30:29 PM »
Hey Larry, Brian shared this with me.

We can do A and B in an arc but they are treated as linear moves. We don't allow for more than one arc at the same time.  A way arond that is to break the arc into lines.

Hope that helps,
Brett
;D If you could see the things I have in my head, you would be laughing too. ;D

My guard dog is not what you need to worry about!

Offline buggynutz

  • Holding
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: About one on one phone support.
« Reply #24 on: March 20, 2013, 09:23:29 PM »
Hi,
I would like to get phone support, I have cnc plasma running Sheetcam and Mach3.  Parts are not cutting to correct size, normal button blinks abnormal/normal have to reset it everytime, etc.  Phone support would solve my issues please.  Thank you for your time!!

304-288-7238
nolienterprises@gmail.com

Offline capteod

  • Active Member
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: About one on one phone support.
« Reply #25 on: April 05, 2013, 06:14:04 PM »
I am needing assistance and since I see that brian is handleing support in the USA I want help and will pay for it.

I described my problem in the posting I made today and I believe it is my fault, but, I do not know how to solve it.

http://www.machsupport.com/forum/index.php/topic,24239.new.html#new

Eugene N. Neigoff
623-544-0525
MFGGURU@COX.net

Set up a bill on paypal and I will pay immediately.  

« Last Edit: April 05, 2013, 06:15:36 PM by capteod »

Offline markseger

  • Active Member
  • Posts: 29
    • View Profile
Re: About one on one phone support.
« Reply #26 on: April 08, 2013, 04:03:25 PM »
I am willing pay for phone support.  Please contact  mseger@comcast.net  Mark Seger 248 506-6323

Offline capteod

  • Active Member
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: About one on one phone support.
« Reply #27 on: April 16, 2013, 02:26:02 PM »
I am needing assistance and since I see that brian is handling support in the USA I want help and will pay for it.

My problem is as follows:

AXIS not moving and DRO is incrementing.

    I am having a problem with MACH3 with the VISTA SCREEN SET and it is driving me crazy.

    I have referenced all axis and they are correctly moving to the reference positions. The DRO's read 0.0000

    My problem is that when I program a

    n06 G73 x0 y0 z-0.4 q0.125 r0.1 f6
    n07 x1

    The machine will drill the first hole correctly but will not move to x=1.000 that that the command line calls for. The DRO Increment, but the X axis is not moving. I understand that the G73 command is modal and that the n07 line is telling the machine to move to x=1.00 and execute the M7e command which the ANSI standards say is amodal until another cG command id instituted.

    I can Jog the X axis via the MPG. It works and the DRO only updates as I turn the MPG

    If I MDI the command g0 x1.000
    the machine will not move the X axis.but the DRO increments as if it was moving.

    MY skill set is old world and I am 71 so my thinking is there is something wrong
    with MACH in the settings.



Eugene N. Neigoff
623-544-0525
MFGGURU@COX.net

Set up a bill on paypal and I will pay immediately. 

Offline capteod

  • Active Member
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: About one on one phone support.
« Reply #28 on: November 21, 2013, 06:35:21 PM »
I need PHONE SUPPORT.  I have a PAYPAL Account and understand the billing rate you charge.


MACH3 JOGING PROBLEM

    Here is a problem that has me tearing out my hair.

    Conditions:
    1. All axis of mach3 work, x,y,z and will move with an MDI command.
    2. All axis of mach3 work, x,y,z and will move when I REFERENCE ALL.
    3. When I TAB over to the JOG Page pullout, none of the jog buttons will respond.

    Problem is what can be wrong? The axis drives work, but, the machine will not JOG.

Since posting my problem on the yahoo and CNCZONE, I have:

1. disconnected the MPG from the computer, This allowed me to Get the Shuttle mode enabled (Flashing Yellow)
2. checked the the jog increment were set at 0.010
3. When I tried the JOG from SHUTTLE PULL OUT Jog Buttons - NO JOY.

System is MACH3 and the computer is a DELL running Windows7.

The system was working very well when I LAST USED it.  That was in APRIL of thisyear,  I live in arizona and the aveerage temperAture for the summer was over 105 degrees F.  


My EMAIL address is M F G G U R U at COX.NET

Offline poppabear

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 2,231
  • Briceville, TN, USA
    • View Profile
    • S S Systems, LLC
Re: About one on one phone support.
« Reply #29 on: November 21, 2013, 06:49:28 PM »
look at this:

on your jog fly-out make sure you have the Jog type on continuous, if it is set to MPG those screen buttons will not work.
there is a jog type cycle button that will cycle, Continuous, Step, and MPG
Make sure that you DO NOT have shuttle mode on.

Scott
Commercial Mach3 & Mach 4, Design/Build/Retrofit CNC and Industrial machines.
http://www.ss-systems-llc.com/