Author Topic: Edit g code help  (Read 4825 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline woodguy7777

  • Active Member
  • Posts: 61
    • View Profile
    • www.timberline-furniture.com
Edit g code help
« on: June 09, 2010, 09:04:55 AM »
i am trying to edit a g code file   but when i click on edit g code,  the edit box that i have seen on the tutorial video
does not show up.
 G-code edit selection button does not  launch the standard Windows Notepad program .
thanks paul
« Last Edit: June 09, 2010, 09:14:48 AM by woodguy7777 »

Online Tweakie.CNC

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 7,679
  • Super Kitty
    • View Profile
    • Tweakie.CNC
Re: Edit g code help
« Reply #1 on: June 09, 2010, 09:29:25 AM »
Hi Paul,

Don't know if this helps but under Config / General Config is Notepad specified as the G Code editor ?. (top center of window).

Tweakie.
Success consists of going from failure to failure without loss of enthusiasm.  Winston Churchill.

Offline woodguy7777

  • Active Member
  • Posts: 61
    • View Profile
    • www.timberline-furniture.com
Re: Edit g code help
« Reply #2 on: June 09, 2010, 01:41:20 PM »
yes Tweakie it has Notepad specified as the G Code editor .
paul

Offline RICH

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 7,305
    • View Profile
Re: Edit g code help
« Reply #3 on: June 09, 2010, 02:04:47 PM »
I have never had that problem.
What version of Mach are you using?
Are you using the standard screen?

RICH

Offline woodguy7777

  • Active Member
  • Posts: 61
    • View Profile
    • www.timberline-furniture.com
Re: Edit g code help
« Reply #4 on: June 09, 2010, 05:35:31 PM »
thanks for the help  is was not a mach3 problem  but a computer problem.
tried another computer and it work
thanks for the time
paul