Hello Guest it is September 20, 2019, 01:00:57 PM

Author Topic: Lazy Cam Issues  (Read 5392 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pat

*
  •  11 11
    • View Profile
Lazy Cam Issues
« on: March 28, 2006, 02:43:45 PM »
Hi Brian,

I finally got Lazy Cam loaded and running. Looks like it's going to be a really nice tool when fully implemented.

But newbie that I am, I have a few questions/issues as follows:

1. I don't see the execute button that is shown on the video.

2. I can't rotate the image on the screen to see a 3d view. Rotation doesn't appear to work the same as Mach3.

3. No matter what I try I can't get it to generate more than 1 pass.

For instance if I set my final depth to .125 and depth per pass at .060. Lazy Cam seems to generate only one pass at .060

TIA,
Pat
Re: Lazy Cam Issues
« Reply #1 on: March 28, 2006, 03:47:49 PM »
OKay this is good :)
There is a bug so it can;t put out more than one pass depth :( The good side is that I have fixed it for the next release :)
There no longer is an execute button...
and to rotate the view press the middle mouse button.

Thank you
Brian
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com

Offline pat

*
  •  11 11
    • View Profile
Re: Lazy Cam Issues
« Reply #2 on: March 28, 2006, 05:31:36 PM »
Thanks for your rapid reply.

Wha'ts the ECD for next release.

TIA,

Pat

Re: Lazy Cam Issues
« Reply #3 on: March 28, 2006, 05:56:38 PM »
If I can get out of work it should be tonight :)
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com

Offline pat

*
  •  11 11
    • View Profile
Re: Lazy Cam Issues
« Reply #4 on: March 28, 2006, 11:55:20 PM »
Hey Brian,

Once again thank you for your rapid response. Lazy cam now shows multiple passes graphically but the exported file is single pass, appears to be the first pass only.

Pat
Re: Lazy Cam Issues
« Reply #5 on: March 29, 2006, 06:01:10 AM »
is this in rev 1.04?
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com

Offline pat

*
  •  11 11
    • View Profile
Re: Lazy Cam Issues
« Reply #6 on: March 29, 2006, 01:43:54 PM »
Hi Brian,

Re. Previous Posts:

My comment.
Lazy cam now shows multiple passes graphically but the exported file is single pass, appears to be the first pass only.

Your Response.
is this in rev 1.04?


Yes I'm using ver. 1.04 and all I see in Mach 3 is a single first pass

Pat
Re: Lazy Cam Issues
« Reply #7 on: March 29, 2006, 02:53:29 PM »
Cool I will check it out and see if I can find a problem
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com
Re: Lazy Cam Issues
« Reply #8 on: March 29, 2006, 06:22:35 PM »
hi brian


lazy cam v 1.04

all get is black screen  dxf file will import i get all layers can not see chain

do not have 3 botton mouse

Offline pat

*
  •  11 11
    • View Profile
Re: Lazy Cam Issues
« Reply #9 on: April 02, 2006, 06:47:45 PM »
Hi Brian,

I just downloaded the 3/30/05 version of version 1.04 and now multipass G code is generated and seems to work correctly in Mach3

Thanks.
Pat