Hello Guest it is July 18, 2019, 07:46:46 AM

Author Topic: I'm having trouble using the forum's search engine  (Read 266 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I'm having trouble using the forum's search engine
« on: December 09, 2018, 11:56:35 AM »
When using the search engine I'm receiving this error message and can't figure out what I'm doing wrong.

:2: pspell_new(): PSPELL couldn't open the dictionary. reason: No word lists can be found for the language "en".
File: /var/www/vhosts/machsupport.com/forum.machsupport.com/forum/Sources/Search.php
Line: 700"

Any help would be appreciated.
Thanks, Tom
Re: I'm having trouble using the forum's search engine
« Reply #1 on: December 09, 2018, 01:25:01 PM »
I am having the same problem with no mater what I put in the search field.

Offline Stuart

*
  •  185 185
    • View Profile
Re: I'm having trouble using the forum's search engine
« Reply #2 on: December 09, 2018, 01:32:54 PM »
Don’t worry guys it’s the same for us all , it ‘K’ for not working

You would think the prop,e at ArtSoft would have put up a sticky to inform the great unwashed and to prevent people getting the knickers in a twist


Although there have been lots of posts about this you could have just scrolled down a few pages and seen a result
Re: I'm having trouble using the forum's search engine
« Reply #3 on: December 09, 2018, 01:41:13 PM »
Thanks Stuart I just scrolled down to the first one I found.

Tony

Online Tweakie.CNC

*
  • *
  •  7,845 7,845
  • Super Kitty
    • View Profile
    • Tweakie.CNC
Re: I'm having trouble using the forum's search engine
« Reply #4 on: December 10, 2018, 01:55:22 AM »
Quote
You would think the prop,e at ArtSoft would have put up a sticky to inform the great unwashed and to prevent people getting the knickers in a twist

Good point Stuart, consider it done.  ;)   http://www.machsupport.com/forum/index.php/topic,38933.msg262556.html#msg262556

Tweakie.
« Last Edit: January 09, 2019, 02:58:43 AM by Tweakie.CNC »
Success consists of going from failure to failure without loss of enthusiasm.  Winston Churchill.
Re: I'm having trouble using the forum's search engine
« Reply #5 on: December 10, 2018, 09:15:10 AM »
Tweakie.CNC,  ...........thanks.

Offline jinumm

*
  •  1 1
  • web design company new york
    • View Profile
    • web development company
Re: I'm having trouble using the forum's search engine
« Reply #6 on: December 12, 2018, 12:03:36 PM »
thanks

Offline TPS

*
  •  1,356 1,356
    • View Profile
Re: I'm having trouble using the forum's search engine
« Reply #7 on: December 12, 2018, 01:59:47 PM »
how was the one called, can't remeber, ah Don Quichotte.  ;) ;)
anything is possible, just try it.
if you find some mistakes, in my bad bavarian english,they are yours.