Hello Guest it is July 23, 2019, 11:02:40 PM

Author Topic: Jogging hotkeys question  (Read 2505 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lew

*
  •  74 74
    • View Profile
Jogging hotkeys question
« on: July 01, 2007, 04:05:13 PM »
Hi All:
Need a bit of help.
I designed a screen that I've been using for a while now. I decided to move some things around and rearrange a bit. Saved the new screen as a different name. Then, I started Mach3 and loaded the new screen. However, I have noticed that the hot keys for jogging x,y&z don't work anymore. I've looked at the config. from the main menu and even reset the hotkeys that control axis jog. Still no movement.
I'm lost. Anything come to mind that I may have hosed? I did load the old screen and the hotkeys work fine. Back to the new screen and they don't work.
Help is appreciated.
Thanks
LEW

Online Chaoticone

*
  • *
  •  5,528 5,528
  • Precision Chaos
    • View Profile
Re: Jogging hotkeys question
« Reply #1 on: July 01, 2007, 06:40:45 PM »
These are the first two things I think of other than the slow jog rate being set to 0.

Brett
;D If you could see the things I have in my head, you would be laughing too. ;D

My guard dog is not what you need to worry about!

Offline lew

*
  •  74 74
    • View Profile
Re: Jogging hotkeys question
« Reply #2 on: July 01, 2007, 07:57:37 PM »
Thanks for the reply, Brett.
I did a bit more moving things around. Wound up moving some of the buttons from the persistent screen to screen one. Then I saved everything again and now the jog hot keys work again. Not sure what it was that caused the problem but I'm good for now.
LEW

Online Chaoticone

*
  • *
  •  5,528 5,528
  • Precision Chaos
    • View Profile
Re: Jogging hotkeys question
« Reply #3 on: July 01, 2007, 08:15:08 PM »
Your welcome Lew, glad you got it sorted.

Brett
;D If you could see the things I have in my head, you would be laughing too. ;D

My guard dog is not what you need to worry about!