Hello Guest it is August 21, 2019, 10:22:55 AM

Author Topic: PROBLEM WIT LAZY CAM  (Read 2457 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PROBLEM WIT LAZY CAM
« on: May 29, 2007, 03:06:15 PM »
HI TO ALL I TESTING LAZYCAM WITH JPG IMAGE, AFTER LOADING AND DEFINED THE PARAMETER THE PROGRAM STOP RUN
ONE MESSAGE REPORT "THE PROGRAM NOT RESPOND"
WHAT IS THE PROBLEM ?
THANK IN ADVANCE
Franco

Offline Chip

*
  • *
  •  2,056 2,056
  • Gainesville Florida USA
    • View Profile
Re: PROBLEM WIT LAZY CAM
« Reply #1 on: May 29, 2007, 07:20:48 PM »
Hi, Franco

If that's the Msg. your getting, Check your Windows Task Manager, You'll see even though it say's Not Responding LazyCam is still crunching your file.

Look under Performance Tab, CPU Usage willl be at 100 %  These files are usually pretty big and take a some time to sort out.

One other thing to check, Make sure that Mach is Stopped and Reff. to Home, It uses allot of CPU Time when it's Running.( Hear Anyway for me).

Hope this Helps, Chip
Re: PROBLEM WIT LAZY CAM
« Reply #2 on: June 01, 2007, 07:38:41 AM »
THANK FOR REPLY, THE PROBLEM IS THE DIMENSION OF FILE, IF FILE IS < 100K THE WORK IS CORRECT
IF GREATHER 500K AFTER 10" OUT MESSAGE "lazycam not responding"
MY PC IS P4 1,6MHz AND 512 MB RAM
Franco

Offline Chip

*
  • *
  •  2,056 2,056
  • Gainesville Florida USA
    • View Profile
Re: PROBLEM WIT LAZY CAM
« Reply #3 on: June 02, 2007, 12:57:57 AM »
Hi, Franco

I was running with 256 K on a 1.666 Comp. hear, Put in 1.256 K now,  Makes a big Difference, Many program's open, Mem dosn't seem to ever get above 800k.

Some file's are Huge and thy take time to Crunch.

Post your File.

Thanks, Chip