Hello Guest it is May 10, 2021, 09:32:46 PM

Author Topic: Can't see toolpath  (Read 1535 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Can't see toolpath
« on: January 03, 2016, 11:32:13 AM »
Hi all,

This is my first post so bear with me  ;D
I've searched but could not find an answer. I am using Mach4 GUI and I can't see the toolpath after loading the Gcode. I am still bringing up my machine so I've never seen it working before. If I use the Static GUI, it will work, but it fails to load my Darwin license. Everything else seem to be working well. Could someone shine a light on this for me?

Thanks,

Fabio

Offline DazTheGas

*
  •  753 753
  • DazTheGas
    • View Profile
Re: Can't see toolpath
« Reply #1 on: January 03, 2016, 11:56:13 AM »
So far I have only ever seen this happen when coming out of the screen editor, to rectify this I normally click in the white area just above it.

DazTheGas
Theres always time for a choccy biccy
Re: Can't see toolpath
« Reply #2 on: January 03, 2016, 02:11:59 PM »
That doesn't seem to do any good. I notice that the toolpath window in the toolpath tab seems to be working. I am gonna try to upgrade the video driver. Maybe that's the issue???

Offline Mauri

*
  •  327 327
    • View Profile
Re: Can't see toolpath
« Reply #3 on: January 03, 2016, 02:19:41 PM »
Hi,
You have to have OpelGL 1.5 on your graphics driver or greater for graphics to display.
Regards,
Mauri.
Re: Can't see toolpath
« Reply #4 on: January 03, 2016, 03:15:28 PM »
Problem resolved after updating my video card driver with the latest.