Hello Guest it is August 25, 2019, 10:38:23 AM

Author Topic: Wrong Plug-In Installed  (Read 1561 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Wrong Plug-In Installed
« on: May 23, 2015, 12:47:04 AM »
In my haste to get my Mach3 wuith USB smoothstepper working I managed to download/install the smoothstepper LAN version. Then when I started Mach3 it asked me to select the relevant driver. I chose that driver and clicked the 'don't ask me again' checkbox, and immediately realised the error of my ways when it prompted me for the IP address.

Having now installed the correct USB driver, Mach3 continues to pester me for the LAN configuration when I start up. I want to use the USB driver instead, but because I selected the 'do not pester me again' checkbox I don't get that choice.

How can I undo this situation?

Offline dude1

*
  •  1,253 1,253
    • View Profile
Re: Wrong Plug-In Installed
« Reply #1 on: May 23, 2015, 01:10:56 AM »
delete ess plug
Re: Wrong Plug-In Installed
« Reply #2 on: May 23, 2015, 05:18:51 AM »
Thanks - could you possibly be a little more explicit? The ESS plug doesn't appear in the Windows program list so I can't delete from there. I assume this might be a file someplace.

Offline dude1

*
  •  1,253 1,253
    • View Profile
Re: Wrong Plug-In Installed
« Reply #3 on: May 23, 2015, 06:44:11 AM »
c\mach3\plugins\ESS_v10r2d1d.dll or what ever version of the ESS plug you have
Re: Wrong Plug-In Installed
« Reply #4 on: May 23, 2015, 07:25:40 AM »


How can I undo this situation?


 :)
« Last Edit: May 23, 2015, 07:32:33 AM by Overloaded »
Re: Wrong Plug-In Installed
« Reply #5 on: May 23, 2015, 07:26:15 AM »
... then restart Mach.

Russ
Re: Wrong Plug-In Installed
« Reply #6 on: May 23, 2015, 09:21:53 AM »
c\mach3\plugins\ESS_v10r2d1d.dll or what ever version of the ESS plug you have
That did it - thanks.