Hello Guest it is December 13, 2019, 03:39:46 AM

Author Topic: Pulling my hair out  (Read 4237 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pulling my hair out
« on: April 21, 2007, 08:43:59 AM »
Hi guys; Here are 2 screen shots. One of the autocad file I want to cut and a second of the LazyCam import. Anyone know why this is happening? I've been messing around with this on and off for a week now and haven't made any progress. :-\

Thanks and have a good one.

Offline Graham Waterworth

*
  • *
  •  1,922 1,922
  • Yorkshire Dales, England
    • View Profile
Re: Pulling my hair out
« Reply #1 on: April 21, 2007, 10:16:31 AM »
Save the dxf out of acad in R12 or 2000 format and try again.

Graham.
Without engineers the world stops
Re: Pulling my hair out
« Reply #2 on: April 21, 2007, 10:22:43 AM »
Hi; I tried exporting in both r12 and 2000 dxf format. Still loads into Lazycam the same.

thanks for the suggestion though.

Offline Graham Waterworth

*
  • *
  •  1,922 1,922
  • Yorkshire Dales, England
    • View Profile
Re: Pulling my hair out
« Reply #3 on: April 21, 2007, 01:58:29 PM »
Post your .dxf file and we will have a look.

Graham.
Without engineers the world stops
Re: Pulling my hair out
« Reply #4 on: April 21, 2007, 02:10:46 PM »
Hi and Thanks; The dxf is attached.

Offline Graham Waterworth

*
  • *
  •  1,922 1,922
  • Yorkshire Dales, England
    • View Profile
Re: Pulling my hair out
« Reply #5 on: April 21, 2007, 03:51:48 PM »
It loads fine into my CAD system, no problems found in the file, but I can't get LCAM to load it correctly ether, I think this is one for Brian.

I have sent it to him for his comments.

Graham.
 
Without engineers the world stops

Offline Graham Waterworth

*
  • *
  •  1,922 1,922
  • Yorkshire Dales, England
    • View Profile
Re: Pulling my hair out
« Reply #6 on: April 21, 2007, 04:15:14 PM »
Just upgraded to 2.0.065 and it load fine.

Graham.
Without engineers the world stops
Re: Pulling my hair out
« Reply #7 on: April 21, 2007, 06:59:12 PM »
Hmmm, I just installed 2.0.065 of Mach3 and the LazyCam version is listed as 2.0.060. Does not work here, same problem. I wouldn't mind trying the Beta of LazyCam but can't seem to get logged in to the FTP site. Thanks so much for the help.

Offline Chip

*
  • *
  •  2,056 2,056
  • Gainesville Florida USA
    • View Profile
Re: Pulling my hair out
« Reply #8 on: April 21, 2007, 08:33:11 PM »
Hi, Brent

I had the same problem with your file.

Loaded it in Turbo-Cad Exploded it and it loads fine in LC now.

Try this one below.

Hope this Helps, Chip
Re: Pulling my hair out
« Reply #9 on: April 21, 2007, 11:00:26 PM »
Wow! that did it! Guess I need to get a copy of TurboCad! Thanks again for all the help guys.