Hello Guest it is September 23, 2019, 12:17:22 AM

Author Topic: Jog mode problem  (Read 1824 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NormB

*
  •  169 169
  • Norm
    • View Profile
Jog mode problem
« on: December 23, 2014, 05:47:43 AM »
I seem to have encountered a problem with the jog mode setup in Mach.  when I start Mach3 the default is to step not continuous jog.  This started when I purchased a pendant "remote control" I am not able to get Mach to default to continuous jog.  Is there a way to do this? 

Offline GaryB

*
  •  108 108
    • View Profile
Re: Jog mode problem
« Reply #1 on: December 23, 2014, 09:28:33 AM »
Did you add a xhc hb04?
if so its the plug in for that hand control
email me and i will send you an updated one that fixes that
Gary
Beckwith Decor Products
ArtCam Trainer
Onsrud & Custom CNC tooling Distributor

Wichita/Derby Kansas
http://www.beckwithdecor.com
Re: Jog mode problem
« Reply #2 on: January 02, 2015, 07:34:40 AM »
Hi,

I too have an XHC HB04 (Wired-USB) pendant, but cannot get it to function.  It finds the Mach3 and CNC machine but no data
on the LCD or functions work.  It used to work when I first purchased it but I have been away from the CNC project for a while
now.  I tried re-installing it but no luck.  Not sure I have the correct .dll though?

Not much luck from http://www.cdxhctech.com/ either.

Any ideas how I can fix this.  The hardware seems fine...just assume it's a software/plugin/.DLL issue.

Keith

Offline NormB

*
  •  169 169
  • Norm
    • View Profile
Re: Jog mode problem
« Reply #3 on: January 02, 2015, 09:36:07 AM »
I would try to reinstall or copy the dll file it might  be corrupt.