Hello Guest it is May 19, 2019, 05:07:53 PM

Author Topic: SET UP ON A HP COMPAQ AND ERROR MESSAGE  (Read 1361 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SET UP ON A HP COMPAQ AND ERROR MESSAGE
« on: October 17, 2013, 11:25:55 AM »
I have a hp compaq running windows vista business edition my bios screen looks nothing like the one on the initial set up guide ( for the geckop 540)

 and when it comes to bios I have no idea what i'm even looking at. When I try to run the test driver for mach 3 (from watching tutorial video) I get (no driver sensed installed. run test driver) error message. When the gecko is powered up I initially have red light then if I reset the e-stop I have a green light. And I hear the motors click when its powered up. After it runs for awhile it goes back to fault.  help please heard this was easy it sure has not been , been at it for a week now.

Offline BR549

*
  •  6,865 6,865
    • View Profile
Re: SET UP ON A HP COMPAQ AND ERROR MESSAGE
« Reply #1 on: October 17, 2013, 11:30:58 AM »
Just a NOTE but I would find another PC other than "VISTA" It has been a nightmare at BEST.

Just a thought, (;-) TP

Offline Hood

*
  •  25,811 25,811
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: SET UP ON A HP COMPAQ AND ERROR MESSAGE
« Reply #2 on: October 17, 2013, 04:24:15 PM »
Is your Vista 32 or 64bit? If the latter then you cant use the parallel port, it only runs on 32bit operating systems, if wanting to use 64bit OS you would need to use an external controller.

Hood