Hello Guest it is January 24, 2022, 09:22:36 AM

Author Topic: Tool Path Still Not Displaying  (Read 9657 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: Tool Path Still Not Displaying
« Reply #10 on: July 26, 2013, 09:45:15 AM »
Hi all,
Mark you have no tool table file in use.
In MillWizard go to config > tool table > load > then load the default tooltable file > then within your jobfile klick on toolchange > select a tool from tooltable > type in the values you wish > Then  ;D

hope that helps.
Alex
Re: Tool Path Still Not Displaying
« Reply #11 on: July 26, 2013, 10:25:52 AM »
Thanks for looking into this for me
Re: Tool Path Still Not Displaying
« Reply #12 on: July 26, 2013, 01:12:26 PM »
Ok, I found the problem. We were limiting feed rate to 1 decimal, but in this case the plunge rate was .01, so it got formatted to 0

We have been doing a major bit of cleaning up and should be able to post a new version to the web site later today, or tomorrow.
Re: Tool Path Still Not Displaying
« Reply #13 on: July 26, 2013, 01:19:44 PM »
ok great thanks for the help
Re: Tool Path Still Not Displaying
« Reply #14 on: July 30, 2013, 08:26:58 PM »
Hi,
just found one thing while testing a new Win7 PC.

In " performance options"  " Enable desctop compositon " has to be activated.
If not, toolpath window is not visible.

see pict.

Alex
Re: Tool Path Still Not Displaying
« Reply #15 on: July 30, 2013, 08:29:24 PM »
That is interesting, I will have to point that out to Brian, he may have some clue from it.
Re: Tool Path Still Not Displaying
« Reply #16 on: July 30, 2013, 08:55:35 PM »
Hi Ron

I see there is a new version of the newfangled program. I have purchased a version from you already how do I install the update to my system?
Re: Tool Path Still Not Displaying
« Reply #17 on: July 30, 2013, 10:20:55 PM »
Just download it, click it to install. It will install the new version and it should run fine.

Wait, I see the version on the net is still 1.0.9 Brian was supposed to put 1.0.11 on the web today, but I see it hasn't happened yet.
« Last Edit: July 30, 2013, 10:25:16 PM by Ron Ginger »
Re: Tool Path Still Not Displaying
« Reply #18 on: July 31, 2013, 12:00:17 PM »
What version has the fix for my issue that you helped me with above?

Thanks

Mark
Re: Tool Path Still Not Displaying
« Reply #19 on: July 31, 2013, 02:16:09 PM »
It is V1.0.11

Brian was supposed to out it on the web server yesterday, I dont know what has happened.