Hello Guest it is November 15, 2019, 05:34:48 PM

Author Topic: Motor Tuning Dialog Not Appearing  (Read 5874 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Motor Tuning Dialog Not Appearing
« on: July 17, 2013, 10:19:45 AM »
I'm running an Ethernet SmoothStepper connected to a G540 and then to a Chinese 6040.

I have done the following:

1. Installed Mach3 on a Windows 7 machine and configured my settings -- all good
2. Copied the C:\Mach3 directory to a machine running Vista.
3. Start Mach3 -- jogging works, but when I try to open the motor tuning dialog, nothing appears.

What can cause the motor tuning dialog to fail to open? Are there any logs I can look at?

Thanks,
  Tom

Offline Tweakie.CNC

*
  • *
  •  7,997 7,997
  • Super Kitty
    • View Profile
    • Tweakie.CNC
Re: Motor Tuning Dialog Not Appearing
« Reply #1 on: July 17, 2013, 11:40:31 AM »
Hi Tom,

Welcome to the forum.

Quote
2. Copied the C:\Mach3 directory to a machine running Vista.

This is not the best way to carry out an installation.

Re-install Mach3, from the installation program, onto the machine running Vista.

Tweakie.
« Last Edit: July 17, 2013, 11:42:17 AM by Tweakie.CNC »
Success consists of going from failure to failure without loss of enthusiasm.  Winston Churchill.
Re: Motor Tuning Dialog Not Appearing
« Reply #2 on: July 19, 2013, 10:03:25 AM »
Thanks Tweakie -- a proper install was all that was needed.

Offline Tweakie.CNC

*
  • *
  •  7,997 7,997
  • Super Kitty
    • View Profile
    • Tweakie.CNC
Re: Motor Tuning Dialog Not Appearing
« Reply #3 on: July 19, 2013, 11:20:03 AM »
Pleased you got it sorted Tom.

Don't forget to post some pictures of the things you make with your machine in the show'n'tell section http://www.machsupport.com/forum/index.php/board,43.0.html  ;)

Tweakie.
Success consists of going from failure to failure without loss of enthusiasm.  Winston Churchill.