Hello Guest it is December 15, 2019, 06:47:27 PM

Author Topic: Plugin dll Defective?  (Read 5666 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline budman68

*
  • *
  •  2,360 2,360
    • View Profile
Plugin dll Defective?
« on: September 29, 2012, 03:35:51 PM »
Hi, guys,

Can anyone please tell me why I would be getting these message boxes before Mach3 finishes starting up?

First popup box: Plugin dll defective. Reload (I then click ok and it goes away)

Second popup box: LCDDRO.dll defective plugin found. Ignoring...(I then click ok and it goes away)

Mach 3 loads fine but when I go to configure plugins, the LCDDRO plugin is not there, which is obviously what it was telling me when it first loaded up.  ;D

This plugin is working properly on my other systems (same rev) but for some reason, on my router setup, it is not working.

Any thoughts?

Thanks,
Dave
« Last Edit: September 29, 2012, 03:38:05 PM by budman68 »
----------------------------------------------------------------------
Just because I'm a Global Moderator, don't assume that I know anything !

Dave->    ;)

Offline budman68

*
  • *
  •  2,360 2,360
    • View Profile
Re: Plugin dll Defective?
« Reply #1 on: October 01, 2012, 06:11:04 PM »
Nevermind, I figured it out. My XP version was too old as I needed the SP2 upgrade and also 3.5 NET install as well.

Hope this helps others someday-
Dave
----------------------------------------------------------------------
Just because I'm a Global Moderator, don't assume that I know anything !

Dave->    ;)