Hello Guest it is June 26, 2019, 07:04:45 PM

Author Topic: S code problem  (Read 8518 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: S code problem
« Reply #30 on: September 27, 2012, 11:30:54 PM »
 In Post 19 is the way to change from manual to CNC. Disable factory lock/ / It works a follows // enter>p0 is displayed>^ once p1 displayed, enter, p1-000 displayed. enter> 000001 is not but 000000 is. enter p1-000 is ESC 2 times as I read it 000001 & 000000 is the key to lock an unlock.

to change from manual to mach3 control as follows// enter>P0 is displayed, not p0-000 , , enter>P0-000 is displayed, ,  enter>000001 is displayed, not 000000.,,enter>P0-000 is displayed, , ^till p0-002 is displayed, , enter>000002 is displayed not 000000,, , enter>p0002 is displayed ESC 2 times. (as you can see, it skips steps).

Also I coded in x5.00 m3 s200. On the screen it was moving but the machine was not. Also I still had hand VFD control for speed
Re: S code problem
« Reply #31 on: September 30, 2012, 05:23:19 PM »
Hood Thanks for your Help. I now have it all working but M5. Maybe I need to run thru the settings again

Offline Hood

*
  •  25,847 25,847
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: S code problem
« Reply #32 on: October 01, 2012, 03:02:31 AM »
Not sure what that could be except possibly your M5 macro is corrupt.
Hood
Re: S code problem
« Reply #33 on: October 01, 2012, 02:07:49 PM »
Hood, ent thru VFD settings gain, , got it working, , thanks again for your help and llistening o me gab straws

Offline Hood

*
  •  25,847 25,847
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: S code problem
« Reply #34 on: October 01, 2012, 03:27:31 PM »
Glad you got there :)
Hood