Author Topic: wireless MPG pendant - has anybody tried this product?  (Read 20756 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline si.antifreeze

  • Holding
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: wireless MPG pendant - has anybody tried this product?
« Reply #20 on: June 05, 2017, 10:04:24 AM »
Thank you for the reply.

Please try to find a solution at least for custom buttons, this one is very annoying.

I am using clean install of Windows XP and Mach3 with no other programs running.

Best Regards,
Alex

Offline lgr

  • Active Member
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: wireless MPG pendant - has anybody tried this product?
« Reply #21 on: July 07, 2017, 04:41:06 PM »
Any progress with the mach 4 software? I have 2 of your pendants and they work great but I want to change over to Mach 4

Offline nanda

  • Active Member
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: wireless MPG pendant - has anybody tried this product?
« Reply #22 on: September 17, 2017, 04:26:04 PM »
Here are my contact information for more people.
Email: xhctech-alex@hotmail.com
Tel/What's app: +86-13568946750
Skype: alex86he


Hello Mr Alex,

I use WHB04 , all worked very well.
I offer my customers to use it.

And one of them says, the shuttle mode can not be used.
Can you help solve this problem?


thank you

Nanda



Offline cmtas

  • Active Member
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: wireless MPG pendant - has anybody tried this product?
« Reply #23 on: March 19, 2018, 09:10:58 AM »
Has any fix been found for the "Rapid Axis ++" and "Rapid Axis --" issues? I have same problem.