Hello Guest it is June 24, 2019, 08:40:31 PM

Author Topic: Graphics screen  (Read 1671 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Graphics screen
« on: April 16, 2012, 01:09:47 PM »
Hi All,
Been running Mach 3 on my (almost fully) converted Denford Orac lathe for a couple of months now and no real problems except I do not have the component on the graphics display, the tool path is there but no component graphic, it was there when I first ran it and now its disappeared! what have I done wrong, and can I get it back? lol
Thanks,
Wayne (making blanking plugs for brake master cylinders right now!!)
Re: Graphics screen
« Reply #1 on: April 16, 2012, 01:21:43 PM »
 :) Hi,
 Go to Config /ToolPath and make sure Show Lathe Objet is checked.
Russ
Re: Graphics screen
« Reply #2 on: May 02, 2012, 02:08:42 PM »
Hi,
Sorry for the late reply, but config/toolpath, lathe object is enabled and was enabled, still no stock showing on graphics window, only toolpath. Anything else to check? BTW it is licenced version on my lathe and I have an unlicensed version on my desktop and that, also has no stock showing on graphics window.
ATB,
Wayne

Offline Hood

*
  •  25,847 25,847
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Graphics screen
« Reply #3 on: May 02, 2012, 02:36:20 PM »
The lathe toolpath is often poor and if you have internal toolpaths the stock will never show correctly. If you post a pic of what you see and maybe also the code I will see what it looks like on my machine.

Hood