Hello Guest it is November 19, 2019, 04:51:34 AM

Author Topic: Radius to end of arc differs from radius to start on line number ##  (Read 22259 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline RICH

*
  • *
  •  7,371 7,371
    • View Profile
Re: Radius to end of arc differs from radius to start on line number ##
« Reply #20 on: September 07, 2014, 07:57:55 PM »
Sunburned,
Your file backplots fine and Mach Mill runs it with no errors when I tried it out.

Post your xml file and someone will have a look.

RICH
Re: Radius to end of arc differs from radius to start on line number ##
« Reply #21 on: September 10, 2014, 07:19:34 PM »
Thanks for the help.  My XML is attached.  Please let me know if you need anything else.  I had to rename it so i could post it.
Re: Radius to end of arc differs from radius to start on line number ##
« Reply #22 on: September 12, 2014, 08:29:50 PM »
bump
Re: Radius to end of arc differs from radius to start on line number ##
« Reply #23 on: September 16, 2014, 09:39:14 PM »
Just wanted to check on this.  Any help would be great.

thanks

Offline RICH

*
  • *
  •  7,371 7,371
    • View Profile
Re: Radius to end of arc differs from radius to start on line number ##
« Reply #24 on: September 17, 2014, 06:40:00 AM »
No errors reported here using your xml file.

RICH
Re: Radius to end of arc differs from radius to start on line number ##
« Reply #25 on: October 07, 2014, 01:47:38 PM »
I was hoping something would be found.  If anyone has any other ideas I would be happy to try them out.  Right now I have a very big and expensive paperweight.

Offline RICH

*
  • *
  •  7,371 7,371
    • View Profile
Re: Radius to end of arc differs from radius to start on line number ##
« Reply #26 on: October 07, 2014, 04:59:15 PM »
Code works fine here. See pic ....

RICH

Offline stirling

*
  • *
  •  2,188 2,188
  • UK
    • View Profile
    • www.razordance.co.uk
Re: Radius to end of arc differs from radius to start on line number ##
« Reply #27 on: October 08, 2014, 03:49:35 AM »
The file you posted in reply #21 is not an XML file. It's a copy of the program MachXML.exe. Please post your xml PROFILE file. That's the one ending in .xml in your Mach3 folder with the same name as the profile you're using.