Hello Guest it is December 15, 2019, 07:28:23 AM

Author Topic: Can't remember anything! XYZ will not jog  (Read 5833 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: Can't remember anything! XYZ will not jog
« Reply #20 on: October 20, 2010, 12:25:56 PM »
Mach2 is what I was using.  Just now checked ram in this other cpu and it was only 198.  The orginal was 500.  That could be the problem .  The 500 was working fine.  I will check at lunch an see.
Re: Can't remember anything! XYZ will not jog
« Reply #21 on: October 21, 2010, 05:12:43 PM »
Okay.  using a better cpu now.  Everything cranked right up.  However, I have a problem with Z axis.  When I try to move it, it hits and then green light blinks.  I unhooked another motor (X) and ran cable to Z and it worked fine. 

After light blinks I have to restart cpu to make it come back on and stay, then if I hit Z again it will do same thing.  If I bypass Z and hit XY, it does fine.  Must be in my powersuppy somewhere is all I can figure.

Any thoughts on this before I dig in it.  thanks

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Can't remember anything! XYZ will not jog
« Reply #22 on: October 21, 2010, 05:48:16 PM »
When I try to move it, it hits and then green light blinks.  I unhooked another motor (X) and ran cable to Z and it worked fine. 

After light blinks I have to restart cpu to make it come back on and stay, then if I hit Z again it will do same thing.  If I bypass Z and hit XY, it does fine.  Must be in my powersuppy somewhere is all I can figure.

Any thoughts on this before I dig in it.  thanks

It hits? what does it hit?
What green light blinks?

Hood