Hello Guest it is September 21, 2021, 07:06:04 AM

Author Topic: Problem MACH3 X-axis DRO scale dispay  (Read 7553 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Marep

*
Re: Problem MACH3 X-axis DRO scale dispay
« Reply #10 on: November 27, 2010, 07:13:23 PM »
Hi, I have the same problem, did you find the solution?

BR
Marko

Offline Hood

*
  •  25,838 25,838
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Problem MACH3 X-axis DRO scale dispay
« Reply #11 on: November 27, 2010, 07:22:08 PM »
Marko can you attach your xml so I can test here, also if its any specific code it happens with can you attach a sample of that as well.
Hood

Marep

*
Re: Problem MACH3 X-axis DRO scale dispay
« Reply #12 on: November 28, 2010, 06:54:09 AM »
Hood,

Here are the "Mach3Mill_marko.xml" and "marko.nc" files.
I generate the NC file from the MastercamX4, but I didn't use the special postprocesor.(maybe that could be the problem, I don't know how to use it)

The strangest thing is that program some times works fine, and some times not. For an instance, when I start the mach3 first I find zeros and start program. Than it executes well, after that I find new zeros and start program again and it works fine for some time and then, in the middle of the milling, it just change the scale of X axis to -1.000?

BR
Marko

Offline Hood

*
  •  25,838 25,838
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Problem MACH3 X-axis DRO scale dispay
« Reply #13 on: November 28, 2010, 07:16:58 AM »
I have sent you a PM

Hood

Offline kcib

*
  •  75 75
    • View Profile
Re: Problem MACH3 X-axis DRO scale dispay
« Reply #14 on: November 28, 2010, 10:54:11 AM »
Hi there
this problem is caused by having a fake license if you bought it from Artsoft then go back to them if not go back to whomever you got it from , if in doubt contact Brian Barker and he will verify for you as to whether or not your license is genuine or not
Alan