Hello Guest it is July 08, 2020, 08:02:10 AM

Author Topic: GO TO zero  (Read 5394 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GO TO zero
« on: March 02, 2010, 03:25:06 PM »
       Hi guys!
I am using DSPMC/IP controller with servo motors.It is a milling machine. I have one problem. When I press "GO TO Z" button the machine allways go to this position:
X=0.545
Y=0.351
Z=0.045
Why dont the axis go in to the 0.000 position? ???

Offline Hood

*
  •  25,846 25,846
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: GO TO zero
« Reply #1 on: March 02, 2010, 04:24:47 PM »
Could you be looking at machine coords? The GoToZero button will take you to your work offset zero, so if viewing machine coords you will not see where it is.
Hood
Re: GO TO zero
« Reply #2 on: March 03, 2010, 06:27:33 AM »
No, I had already checked that. Are there some other configurations?
Thanks

Offline Hood

*
  •  25,846 25,846
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: GO TO zero
« Reply #3 on: March 03, 2010, 06:56:00 AM »
Not that I know of, sounds like it may be a DSPMC issue. If you command a G0X0Y0Z0 move does it go to zero?
Hood
Re: GO TO zero
« Reply #4 on: March 03, 2010, 08:26:51 AM »
When i push the zero button or if I put X0.0 Y0.0 Z0.0 coordinates in to the G code it is always go in to the position that I describe in first post.

Offline Hood

*
  •  25,846 25,846
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: GO TO zero
« Reply #5 on: March 03, 2010, 01:39:49 PM »
If you want to attach your xml I can have a look at it to see if I can see anything wrong but I think you will really need to contact the DSPMC people and see if they can suggest anything.

Hood
Re: GO TO zero
« Reply #6 on: March 04, 2010, 02:16:37 PM »
This is the dspmc file.
thank you!

Offline Hood

*
  •  25,846 25,846
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: GO TO zero
« Reply #7 on: March 04, 2010, 02:19:45 PM »
Afraid that seems to be a blank xml you have attached.
Hood
Re: GO TO zero
« Reply #8 on: March 05, 2010, 01:50:39 AM »
I can normally  open it with the Internet explorer 6.0  :)

Offline Hood

*
  •  25,846 25,846
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: GO TO zero
« Reply #9 on: March 05, 2010, 02:14:56 AM »
The xml you sent is a blankl.
Hood