Hello Guest it is November 19, 2019, 12:35:05 PM

Author Topic: STILL NEED HELP GUYS AND GIRLS  (Read 3009 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

STILL NEED HELP GUYS AND GIRLS
« on: September 10, 2009, 05:21:57 PM »
 
  USING MACH3 TO RUN PLASMA TABLE I DID SOMETHING TO CAUSE THIS PROBLEM
FIRST, NOT ABLE TO TURN RED LIGHTS OFF OR ZERO X,Y,Z,AND A THAT AFTER RESET IS GREEN
SECOND,AFTER LOADING G-CODE,PRESS START AND GCODE RUNS TO M3 AND STOPS AND THE DWELL LIGHT COMES ON EVERYTHING STOPS
VERY GREEN ON MACH3 AND ALL CNC
I HAVE SHEETCAM TRIING LEARN IT ALSO
 THANKS YOU IF YOU HELP
      55CHEVYGUY
Ross Rods & Racing   THE 55CHEVYGUY

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: STILL NEED HELP GUYS AND GIRLS
« Reply #1 on: September 10, 2009, 05:37:51 PM »
attach your xml and someone will have a look and see if they can find a problem.
Hood
Re: STILL NEED HELP GUYS AND GIRLS
« Reply #2 on: September 11, 2009, 02:36:52 PM »
see attachments let me if they load
Ross Rods & Racing   THE 55CHEVYGUY

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: STILL NEED HELP GUYS AND GIRLS
« Reply #3 on: September 11, 2009, 02:43:20 PM »
You do not have any motors enabled so you will get no movement.

Hood
Re: STILL NEED HELP GUYS AND GIRLS
« Reply #4 on: September 11, 2009, 03:03:49 PM »
In CONFIGATOINS IN PORTS & PINS ,MOTOR OUTPUTS  X,Y,Z ARE ENABLED ASIGNED PINS,ALSO CHECKED ARE DIR LOW AC & STEP LOW
Ross Rods & Racing   THE 55CHEVYGUY

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: STILL NEED HELP GUYS AND GIRLS
« Reply #5 on: September 11, 2009, 03:23:04 PM »
Not in the xml's you attached, please attach the correct xml.

Hood
Re: STILL NEED HELP GUYS AND GIRLS
« Reply #6 on: September 11, 2009, 04:02:17 PM »
How do I get any other xml's  that all found
Ross Rods & Racing   THE 55CHEVYGUY

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: STILL NEED HELP GUYS AND GIRLS
« Reply #7 on: September 11, 2009, 04:21:07 PM »
Look in C:\Mach3 folder and if  you are using the standard plasma profile it is Plasma.xml that you want to attach.

Hood