Hello Guest it is May 29, 2020, 09:50:41 AM

Author Topic: Pause/Feedhold LED broken again?  (Read 7341 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Chaoticone

*
  • *
  •  5,629 5,629
  • Precision Chaos
    • View Profile
Re: Pause/Feedhold LED broken again?
« Reply #10 on: March 09, 2009, 07:09:38 PM »
Quote
Glad to know I am not loosing my marbles. 

Jury is still out on this one Greg.  ;D

I'll post in this thread when the fixed version is ready for download.

Brett
;D If you could see the things I have in my head, you would be laughing too. ;D

My guard dog is not what you need to worry about!

Offline Greolt

*
  •  956 956
    • View Profile
Re: Pause/Feedhold LED broken again?
« Reply #11 on: March 09, 2009, 07:15:05 PM »

Jury is still out on this one Greg.  ;D


Not if you ask my missus.  It is a well and truly established fact.


Thanks Brett
« Last Edit: March 09, 2009, 07:17:32 PM by Greolt »

Offline Chaoticone

*
  • *
  •  5,629 5,629
  • Precision Chaos
    • View Profile
Re: Pause/Feedhold LED broken again?
« Reply #12 on: March 10, 2009, 04:21:12 PM »
Greg, Mach3 R3.042.022 is ready for a test. Let me know if it fixes you up please. I hope to be back online in a few hours.

Brett
;D If you could see the things I have in my head, you would be laughing too. ;D

My guard dog is not what you need to worry about!

Offline Greolt

*
  •  956 956
    • View Profile
Re: Pause/Feedhold LED broken again?
« Reply #13 on: March 10, 2009, 05:38:03 PM »
Brett

OK got the latest release candidate.

In the office here it looks to work great.  Even better than previous versions.

OEMLED 80 now works.

80 and 111 come on immediately once feedhold is pressed.

Pause and 805 wait until movement has stopped.

I'm off to the shed to install and try it on a machine.

Thanks,  Greg

Offline Chaoticone

*
  • *
  •  5,629 5,629
  • Precision Chaos
    • View Profile
Re: Pause/Feedhold LED broken again?
« Reply #14 on: March 10, 2009, 06:45:12 PM »
 :) Thanks Greg.

Brett
;D If you could see the things I have in my head, you would be laughing too. ;D

My guard dog is not what you need to worry about!

Offline Chip

*
  • *
  •  2,055 2,055
  • Gainesville Florida USA
    • View Profile
Re: Pause/Feedhold LED broken again?
« Reply #15 on: March 10, 2009, 08:10:12 PM »
Hi, Guy'es

Still see some issues hear,

Chip

Offline Greolt

*
  •  956 956
    • View Profile
Re: Pause/Feedhold LED broken again?
« Reply #16 on: March 10, 2009, 08:22:34 PM »
Sorry Chip I don't know what you are showing us.

I am not so familiar with the standard Mach screenset.

Greg

EDIT:  Here is a screen grab from my test screenset.
« Last Edit: March 10, 2009, 08:29:15 PM by Greolt »

Offline Chaoticone

*
  • *
  •  5,629 5,629
  • Precision Chaos
    • View Profile
Re: Pause/Feedhold LED broken again?
« Reply #17 on: March 10, 2009, 08:27:57 PM »
Chip, I haven't seen this yet myself but I think the problem in the one pic with the top and bottom of the led are visible and the sides aren't is a graphics update issue. Not a biggie. If it is what I think chances of that getting looked at are slim to none. The way the buttons work is when you push them they get slightly smaller to give an illusion of physically pushing a button. I have noticed minor quirks with this in the past but there are bigger fish to fry if that is the problem. Try editing the set and make the button over the led slightly smaller and I think that will fix that problem. In the picture where there is no feed hold led or cycle start led I think you pushed the stop button.  ;D  No really, there are 4 LEDs associated with feed hold and depending on which you have selected, that combonation is possible. The feedhold LED coould light on press or when everything comes to a stand still depending on which led you have selected to use. The start will deactivate as soon as you hit feed hold.

Brett
« Last Edit: March 10, 2009, 08:31:56 PM by Chaoticone »
;D If you could see the things I have in my head, you would be laughing too. ;D

My guard dog is not what you need to worry about!

Offline Chip

*
  • *
  •  2,055 2,055
  • Gainesville Florida USA
    • View Profile
Re: Pause/Feedhold LED broken again?
« Reply #18 on: March 10, 2009, 08:34:36 PM »
Hi, Greg

Put them up without much detail to show Brett, Still looking at it now, There intermittent hear.

Thanks, Chip.

Offline Greolt

*
  •  956 956
    • View Profile
Re: Pause/Feedhold LED broken again?
« Reply #19 on: March 10, 2009, 08:42:54 PM »
No worries Chip

Leave you to it.  :)

Greg