Hello Guest it is May 24, 2019, 05:43:04 AM

Author Topic: Saving Option Settings  (Read 2859 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Saving Option Settings
« on: June 11, 2006, 01:12:26 AM »
I'm just getting everything up and running. After I make all my changes to my setting, run a program, close and exit the next time I open Mach3 everything is set back to default settings and I have to reset everything all over again. Is this normal or is there something I'm not doing????? Please help.

...PS...Hitting apply doesn't save either????
« Last Edit: June 11, 2006, 01:45:00 AM by HUTCHMAN »

Hood

*
Re: Saving Option Settings
« Reply #1 on: June 11, 2006, 03:10:01 AM »
Certainly not normal but afraid I dont really have an answer apart from try reinstalling Mach. When you change a setting it should be saved in a xml file for that profile so if you open the same profile your settings should be the same.
Hood

Hood

*
Re: Saving Option Settings
« Reply #2 on: June 11, 2006, 04:43:18 AM »
Well just updated to ver 1.90.045 and I am getting exactly the same so if you are using that version its maybe the problem. I have gone back to 1.90.037 and all is ok again.
Hood
Re: Saving Option Settings
« Reply #3 on: June 11, 2006, 09:56:37 AM »
I have sent Art a message about this bug.
Thank you
Brian
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com
Re: Saving Option Settings
« Reply #4 on: June 11, 2006, 12:06:53 PM »
Thanks Hood...My situation was exactly that. Stepped back one version and it works. Problem solved!!! Also props to Brian Barker for forwarding this issue to the appropriate people. You guys rock!!!!!
Re: Saving Option Settings
« Reply #5 on: June 11, 2006, 06:41:40 PM »
There is a new rev out (1.90.050) and it has the XML fix done for you  ;D
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com