Hello Guest it is October 23, 2019, 01:51:33 AM

Author Topic: new mach3 2.56[1] problem maybe  (Read 2815 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

new mach3 2.56[1] problem maybe
« on: October 23, 2007, 09:48:58 PM »
im running the new 2.56.1 on the machine in the house, not at the shop, to look at it,
and noticed, at least on this machine,
 that when  i hit ref all home on the program run window i get a error code, " error on line 5 - sub or function not defined:G1X0Y0Z0"
 but when i do it on the mdi window, i get 3 homed axis
scratching head.
dan

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: new mach3 2.56[1] problem maybe
« Reply #1 on: October 24, 2007, 02:26:39 AM »
Open the button by going to Operator menu then Edit Button Script, you will then see the buttons that are VB flash, click on the Ref All button. The code should be
DoButton( 24 )
DoButton( 23 )
DoButton( 22 )
DoButton( 25 )

If its not then put that in and test.

Hood
Re: new mach3 2.56[1] problem maybe
« Reply #2 on: October 24, 2007, 09:34:05 AM »
ok, thanks, couldnt figure out how to get to the vb script.
will check that out tonight
dan
Re: new mach3 2.56[1] problem maybe
« Reply #3 on: October 25, 2007, 06:26:44 AM »
had that and then a G1X0Y0Z0 at the end, removed that and no error
dan

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: new mach3 2.56[1] problem maybe
« Reply #4 on: October 25, 2007, 03:29:06 PM »
Glad your sorted

Hood