Hello Guest it is July 19, 2024, 11:35:45 PM

Author Topic: New computer  (Read 1117 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Holk

*
  •  16 16
New computer
« on: February 26, 2021, 04:50:46 AM »
Im getting crazy.....

i have get a new computer, and i have install mach3... i have set the new computer ( mach3 ) up after the old settings, but now my headache start...

My stepper do not move and my spindel do not start, even i have set the pin as the old one but nothing happen, i can see the driver light when i try to move, and it should in mach3 that it move, but nothing happen, and all my output and input work perfect, senser, end stop etc... but not step and spindel

i use a uc300eth, and from there on port 2 i have my bob...

Any good ideas what i have forgot or done wrong ? 

Offline Tweakie.CNC

*
  • *
  •  9,214 9,214
  • Super Kitty
Re: New computer
« Reply #1 on: February 26, 2021, 05:52:15 AM »
If you post your .xml file then your Mach3 settings can be checked and hopefully the problem found.

Tweakie.
PEACE

Offline TPS

*
  •  2,508 2,508
Re: New computer
« Reply #2 on: February 26, 2021, 08:35:11 AM »
but your new Computer is no 64bit System and you are using parallel port?
anything is possible, just try to do it.
if you find some mistakes, in my bad bavarian english,they are yours.

Offline Holk

*
  •  16 16
Re: New computer
« Reply #3 on: February 26, 2021, 08:58:23 AM »
this file ?

Offline Holk

*
  •  16 16
Re: New computer
« Reply #4 on: February 26, 2021, 08:59:13 AM »
TPS.. i have windows 10 pro 64bits

Offline TPS

*
  •  2,508 2,508
Re: New computer
« Reply #5 on: February 26, 2021, 10:31:46 AM »
TPS.. i have windows 10 pro 64bits
have you loaded the plugin for UTH300?
and do you get Connection to board?

anything is possible, just try to do it.
if you find some mistakes, in my bad bavarian english,they are yours.