Hello Guest it is April 17, 2021, 06:51:32 AM

Author Topic: MDI NOT WORKING  (Read 228 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MDI NOT WORKING
« on: May 30, 2020, 04:17:09 PM »
I installed the latest version of Mach4 from the FTP site and I can enter anything into the MDI box .Anyone using the newest development version from the ftp site ?

Offline bcoop

*
  •  48 48
    • View Profile
Re: MDI NOT WORKING
« Reply #1 on: May 31, 2020, 09:34:59 AM »
I'm having the same issue with the 4498 version,  if i click into the box about a 10-20 times it will eventually allow me to type something into it.  really a pain, not sure exactly what version that this started to occur.
« Last Edit: May 31, 2020, 09:37:35 AM by bcoop »
Bob
Re: MDI NOT WORKING
« Reply #2 on: May 31, 2020, 09:47:14 AM »
I found out that if I right click in the box and click on open IME ...I can enter  stuff . And for the cursor to re-appear right click and hit close IME .Yes what a pain. What really gets me is every time I have a problem and put in a ticket they say my install is corrupt .I down load the Latest version and still have problems .My computer is win 10....I have a Pokeys motion controller 57e connected to a cnc4pc M16 .So I have to run a cnc4pc  installer and a Pokeys plugin . If Mach is getting corrupted its the other software causing the problem not the computer .My computer is not connected to internet .wifi is turned off and the only thing isntalled is Mach .A very lean setup.

Offline bcoop

*
  •  48 48
    • View Profile
Re: MDI NOT WORKING
« Reply #3 on: May 31, 2020, 04:19:29 PM »
Thanks for the Tip.  that works for me also.

Bob
Bob