Hello Guest it is October 15, 2019, 12:35:08 AM

Author Topic: Search function not working?  (Read 977 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: Search function not working?
« Reply #10 on: December 01, 2018, 04:52:06 PM »
also happen to me
Re: Search function not working?
« Reply #11 on: December 01, 2018, 05:30:44 PM »
surely there some code guru on here that can help them get this search problem sorted, kinda makes it hard to use atm

Offline TPS

*
  •  1,388 1,388
    • View Profile
Re: Search function not working?
« Reply #12 on: December 03, 2018, 01:50:17 PM »
If the only Mach3 support offered is through this forum, and it's been unsearchable for almost a month, this is pretty lame. While "rethinking" is all very well, why not put it back the way it was when it last worked correctly until you've got a solution that actually functions? Or are you trying to shut down the Mach3 product, and this is your way of forcing people to "upgrade"?

that is a very good Point of view.

BTW the PURCHASE link for MACH3 license is still working
« Last Edit: December 03, 2018, 01:55:15 PM by TPS »
anything is possible, just try it.
if you find some mistakes, in my bad bavarian english,they are yours.
Re: Search function not working?
« Reply #13 on: December 04, 2018, 02:18:43 AM »
Hi,

Quote
Or are you trying to shut down the Mach3 product, and this is your way of forcing people to "upgrade"?
What a load of rubbish, the search function is faulty for ALL users of the forum, including Mach4 users.....not some devious
marketing ploy....talk about 'reds under the bed' fever.

Have you noticed the number of new posts about the search function not working....I counted six topics on the top page of the
Mach Gen Discussion page alone. Its pretty clear people are not prepared to even read the title of what others have posted....and
yet there is yet another new topic started about it today????

Craig
My wife left with my best friend...
     and I miss him!
Re: Search function not working?
« Reply #14 on: December 10, 2018, 12:02:07 AM »
Search function is disabled by system administrator ? or its broken ?

Because its not working for me!

Offline Tweakie.CNC

*
  • *
  •  7,945 7,945
  • Super Kitty
    • View Profile
    • Tweakie.CNC
Re: Search function not working?
« Reply #15 on: December 10, 2018, 01:41:38 AM »
« Last Edit: January 09, 2019, 02:59:50 AM by Tweakie.CNC »
Success consists of going from failure to failure without loss of enthusiasm.  Winston Churchill.