Hello Guest it is November 15, 2019, 05:35:53 PM

Author Topic: Who stayed in charge?  (Read 4091 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Who stayed in charge?
« on: July 25, 2007, 12:12:23 PM »
Hi All,
Who stayed in charge in place of benny?

 think most of us are not getting the new post indicators on each thread when you first access the forum.
I beleive this is because when from the main page http://www.machsupport.com/ you access the forum, then you get redirected to http://artsoftcontrols.com/forum/index.php instead of http://www.artsoftcontrols.com/forum/index.php
When you access the page without the www you dont get the new posts indicated, when you access the page with www you do.

Thanks
Fernando

scottn

*
Re: Who stayed in charge?
« Reply #1 on: July 25, 2007, 12:33:08 PM »
Hi Fernando,

I'll see what I can do to fix that...  ;)

Thanks,

scott

scottn

*
Re: Who stayed in charge?
« Reply #2 on: July 25, 2007, 02:38:26 PM »
I think I fixed it...  :)

scott

ynneb

*
Re: Who stayed in charge?
« Reply #3 on: July 26, 2007, 09:37:35 AM »
Thanks for fixing that Scott.
BTW We have a few forum admin but Scott is now the man who handles the deep down and dirty technical stuff. ( Thankfully )
Re: Who stayed in charge?
« Reply #4 on: July 26, 2007, 06:09:34 PM »
Hello,
It works fine on my internet explorer, not on my firefox, maybe it is cached the old way.
Thanks!
Fernando
Re: Who stayed in charge?
« Reply #5 on: July 26, 2007, 06:11:18 PM »
Yes it was the cache,
it works fine now!

Was it the www missing?

Thanks
Fernando

scottn

*
Re: Who stayed in charge?
« Reply #6 on: July 27, 2007, 10:14:16 AM »
yep the www was missing... which really doesn't make any difference for HTML pages (unless DNS has been configured to say otherwise), but evidently does effect cookies/caching for things like the forum...  :-\

(learn something new every day...  :))

thanks,

scott