Author Topic: CSMIO IP/A and CSMIO IN/OUT MACH4 ISSUE  (Read 2464 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline danilo93

  • Active Member
  • Posts: 12
    • View Profile
CSMIO IP/A and CSMIO IN/OUT MACH4 ISSUE
« on: April 10, 2018, 02:25:01 PM »
Hi guys,
I would need advice:
I have an IP / A and two input output modules that work with mach4.
the inputs do not have any kind of problem and they work correctly but I can not make the outputs work:
I mapped the outputs from 1 to 7 in mach 4 with the respective 1/7 of csmio in.0.
through M function the mach 4 out is active on a regular basis but the physical relay in csmio in / out does not activate.
Do you have any advice for me?
sorry for my bad english
Thanks in advance to everyone

Offline danilo93

  • Active Member
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: CSMIO IP/A and CSMIO IN/OUT MACH4 ISSUE
« Reply #1 on: April 11, 2018, 12:51:30 PM »
I've attached two screen of mach, hope someone can help me.
thank you

Danilo

Offline Fledermaus

  • Active Member
  • Posts: 200
    • View Profile
Re: CSMIO IP/A and CSMIO IN/OUT MACH4 ISSUE
« Reply #2 on: April 12, 2018, 05:27:40 AM »
Have you set the Canbus switches correctly on the I/O module? I haven't used these modules, so am not sure how they interact with Mach4.

Allan

Offline joeaverage

  • Active Member
  • Posts: 4,520
    • View Profile
Re: CSMIO IP/A and CSMIO IN/OUT MACH4 ISSUE
« Reply #3 on: April 28, 2018, 12:51:59 AM »
Hi,
it seems that CSLabs are not really interested. This post is a fortnight old and they haven't even bothered to acknowledge it.
They have a good reputation for support with Mach3 related enquires but apparently  not for Mach4.

Craig
My wife left with my best friend...
     and I miss him!

Offline mark4

  • Active Member
  • Posts: 132
    • View Profile
Re: CSMIO IP/A and CSMIO IN/OUT MACH4 ISSUE
« Reply #4 on: May 06, 2018, 04:19:44 PM »
they really aren't doing a good job these days i think they have internal problems.
that being said did you change your active low settings might help i haven't tried it yet myself
and have you emailed them directly they do respond eventually.

Offline danilo93

  • Active Member
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: CSMIO IP/A and CSMIO IN/OUT MACH4 ISSUE
« Reply #5 on: May 09, 2018, 01:12:07 AM »
I sent an email to cas-lab and they said they would solve it soon.
In fact, my controller performed an automatic firmware update on April 18th.
I did not check if that problem was solved because I had already solved using other outputs, I will check as soon as possible.
thank you