Hello Guest it is May 20, 2019, 05:09:49 PM

Author Topic: G code loads wrong or missing parts!!  (Read 2914 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

G code loads wrong or missing parts!!
« on: June 18, 2007, 04:33:10 AM »
Last night I had a new project for the wife...(have lots of those) anyway I use Vcarve pro, when I loaded it in to Mach it doesn't read all the code right, (or transfer some of it) I go into edit or open it in notepad and the right stuff is there but it wont show up in Mach.(it gives me a line error...missing I, J, K. )  never had this problem before.
Just thought if any one had any insight to this, might save someone else a headach to.

This is the only problem I've had...Keep up the good work Brian Art ...And everyone on the forum...It's a great place to read and LEARN !!!!!!!!!

Offline Graham Waterworth

*
  • *
  •  1,853 1,853
  • West Yorkshire, England
    • View Profile
Re: G code loads wrong or missing parts!!
« Reply #1 on: June 18, 2007, 08:34:55 AM »
Post the code and lets have a look.

Graham.
America gave us powered flight, England the steam train and Germany the car.  Who invented the first boat?
Re: G code loads wrong or missing parts!!
« Reply #2 on: June 18, 2007, 07:48:15 PM »
Graham, I deleted the file I was having problems with (silly me ::)) but this file has problems also....I think its a Vcarve Problem...It looks all the same in the notepad also......Thanks for you help anyway !                                   
                                                     
Dave

Offline Graham Waterworth

*
  • *
  •  1,853 1,853
  • West Yorkshire, England
    • View Profile
Re: G code loads wrong or missing parts!!
« Reply #3 on: June 19, 2007, 07:30:06 AM »
Hi Dave,

Try it now.

Graham.
America gave us powered flight, England the steam train and Germany the car.  Who invented the first boat?