Hello Guest it is October 19, 2019, 04:04:28 AM

Author Topic: loading G code  (Read 1202 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

loading G code
« on: February 16, 2016, 07:56:50 PM »
Today I ran several new files through Sheetcam exactly as I have many times. When I went into Mach 3 to bring the files in, one at a time, to cut, the G code would not load.  I few lines did load but it is not the G code for the files.  I was able to cut the files by going straight from Sheetcam into Mach 3 immediately upon saving the file after posting.  I then tried to load G code from previously cut files, some of which I have cut many times, with the same result.  I must have inadvertently changed some setting, but cannot figure it out.  When I click on the file name to download the G code, just a few lines appear, but they are not the G code.  Any help is appreciated.  Thanks
Re: loading G code
« Reply #1 on: February 16, 2016, 08:21:04 PM »
Hi Jimmy,
 Do you get any message in the Status line at the bottom of the RUN screen ?

Russ
Re: loading G code
« Reply #2 on: February 16, 2016, 08:25:54 PM »
I did not notice any message there, but did not specifically look.
Re: loading G code
« Reply #3 on: February 16, 2016, 08:28:27 PM »
Please check it next time and also post your profile XML file.
Copy it, rename it and add it under the Reply Additional buttons.

I use SCam too and have never seen this before. I'll try it with your configuration.
Russ
Re: loading G code
« Reply #4 on: February 16, 2016, 08:52:47 PM »
Thanks, I will do first thing in the am.