Author Topic: DRO "outline"  (Read 2003 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline leversole

  • Active Member
  • Posts: 105
    • View Profile
DRO "outline"
« on: December 31, 2015, 01:56:15 PM »
I am just getting started with Mach3 screen design...there are lots of great examples out there...would like a simple one to match my workflow...anyhow, I understand the basic concepts, I vreated a new screen, created a bitmap (testing), and successfully added some DRO controls to it...what I cannot find is why the DRO has the 3D inset box around it, and how I can remove it? OR work with it? Littke things like that...


Offline ger21

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 6,127
    • View Profile
    • The CNC Woodworker
Re: DRO "outline"
« Reply #1 on: December 31, 2015, 02:57:55 PM »
In Mach3.
Config > General Config > Boxed DRO's and Graphics.
Gerry

2010 Screenset
http://www.thecncwoodworker.com/2010.html

JointCAM Dovetail and Box Joint software
http://www.g-forcecnc.com/jointcam.html

Offline leversole

  • Active Member
  • Posts: 105
    • View Profile
Re: DRO "outline"
« Reply #2 on: December 31, 2015, 03:59:48 PM »
Thanks Gerry...from all I have read...YOU are the Mach screen Jedi Master!

Offline Overloaded

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 4,763
    • View Profile
Re: DRO "outline"
« Reply #3 on: December 31, 2015, 04:23:37 PM »
Thanks Gerry...from all I have read...YOU are the Mach screen Jedi Master!

Gerry wan kanobie .... Obie's dad  :)