Hello Guest it is July 17, 2019, 01:16:50 PM

Author Topic: Vbscript doesn't run from button  (Read 1090 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vbscript doesn't run from button
« on: December 14, 2015, 02:44:54 PM »
Today, i have wrote a simple script: SetOemDRO(821,0) and saved as M1100.m1s. And in screen4 i have created a button and added the oemcode for it. Now, when i press this button nothing happens, however when i test the script so when i press play its fine and zeros the feedrate. So what am i doing wrong? Any idea?

Offline ger21

*
  • *
  •  6,288 6,288
    • View Profile
    • The CNC Woodworker
Re: Vbscript doesn't run from button
« Reply #1 on: December 14, 2015, 04:05:19 PM »
Make sure that M1100.m1s in in the Mach3\macros\yourprofile\ folder.
Gerry

2010 Screenset
http://www.thecncwoodworker.com/2010.html

JointCAM Dovetail and Box Joint software
http://www.g-forcecnc.com/jointcam.html
Re: Vbscript doesn't run from button
« Reply #2 on: December 14, 2015, 04:10:46 PM »
Yes it is in correct folder. Really strange that when i press play in macroprogramming window it is working but throgh the created button it doesnt.

Offline ger21

*
  • *
  •  6,288 6,288
    • View Profile
    • The CNC Woodworker
Re: Vbscript doesn't run from button
« Reply #3 on: December 14, 2015, 04:28:49 PM »
Set the button to activate g-code, and put M1100 on the line.
It's not an OEM code.
Gerry

2010 Screenset
http://www.thecncwoodworker.com/2010.html

JointCAM Dovetail and Box Joint software
http://www.g-forcecnc.com/jointcam.html
Re: Vbscript doesn't run from button
« Reply #4 on: December 14, 2015, 04:31:58 PM »
I don't really understand this now. What g code can i write for dro821 override?
Re: Vbscript doesn't run from button
« Reply #5 on: December 14, 2015, 04:36:50 PM »
Ok, i understand. Now it is working!  A BIG Thank you for that!!!!