Hello Guest it is December 14, 2019, 02:32:24 AM

Author Topic: defective Plugin Found ignoreing  (Read 2337 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

defective Plugin Found ignoreing
« on: March 18, 2015, 08:59:47 PM »
Hi there

i just bought a CSMIO-IP-S and it looks very nice. But i had problem as i connected it to my machine, i.e, iconv.dll - defective Plugin Found ignoreing, intl.dll - defective Plugin Found ignoreing and CSMIO/IP connection failed.

Can someone help me to fix the problem?

Many thanks,

Jun
Re: defective Plugin Found ignoreing
« Reply #1 on: March 18, 2015, 09:57:44 PM »
By the way, i use win7 und Netframework3.5 installed already. I also tried to ping the CSMIO/IP, it worked, no package lost.
defective Plugin Found ignoreing
« Reply #2 on: March 19, 2015, 06:35:35 AM »
Hi Jun,
Is it running mach3 or mach4?


Alan
Re: defective Plugin Found ignoreing
« Reply #3 on: March 19, 2015, 10:19:44 PM »
mach3, does it matter? we are going to use mach4 in future, thanks.
defective Plugin Found ignoreing
« Reply #4 on: March 20, 2015, 04:41:16 AM »
Hi Jun, make sure you are using the correct plugin. I have the ip-s running on both Mach3 good, and Mach4 with some slight issues. These issues will settle down once mach4 stops changing on a weekly basis. I'm away from home at the moment but will let you know the correct files you need in mach3 and the firmware you need in the ip-s. Should be home Tuesday.
Best regards


Alan
Re: defective Plugin Found ignoreing
« Reply #5 on: March 21, 2015, 02:37:59 AM »
Hi Alan, thanks for your help. The firmware version of the packing box is 2.603, i also installed the 2.603 drive on my computer. Waiting for your files. 

Best regards, Jun