Hello Guest it is December 16, 2019, 03:32:21 AM

Author Topic: How do I enable drives on my Anilam. ??  (Read 2252 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ardor

*
  •  130 130
    • View Profile
How do I enable drives on my Anilam. ??
« on: March 27, 2007, 07:50:04 PM »
I got this from Darek's post in another thread.
Quote
The drives were not wired with an enable signal. The high voltage power supply for the drives was turned on and off for that. SERVO RESET turns on the high voltage. E-STOP, OVERTRAVEL LIMITS and OUT. SVO-ON from the CNC will either keep it from enabling or shut it off while enabled.

The OUT. SVO-ON should come from your Pixie's enable now. The charge pump would also be wired here if used.

I have wiring diagrams for the control, but I'll be @#$%#$ if I can see where the enable from my Pixie's needs to go.

Ashby

Edit: I can take pix of the diagrams & post them, if that would help.
« Last Edit: March 27, 2007, 08:31:26 PM by ardor »
There is no approved dental use for WD40

Offline Chaoticone

*
  • *
  •  5,634 5,634
  • Precision Chaos
    • View Profile
Re: How do I enable drives on my Anilam. ??
« Reply #1 on: March 27, 2007, 09:44:36 PM »
Hey Ardor,
    I thought I would add a link to the previously mentioned thread. I have sent you a PM.

http://www.artsoftcontrols.com/forum/index.php?topic=2115.0

Brett
;D If you could see the things I have in my head, you would be laughing too. ;D

My guard dog is not what you need to worry about!