Hello Guest it is June 24, 2019, 06:14:41 AM

Author Topic: Copy Config  (Read 3799 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: Copy Config
« Reply #10 on: November 13, 2013, 07:18:35 AM »
Hi Roy,

when is this message appearing?
does this message popup direct after starting MachProfile, or when you select an Action, if so what action?


Klaus
The brain isn't a soap, it doesn't shrink when used.
Re: Copy Config
« Reply #11 on: November 14, 2013, 09:25:41 AM »
Hi John,
            I have tried again and it loads the program but all I then get are clear screens and the error message
 The Mach3 LPT- driver will not work with this system. I think this because I am using a USB printer? Any ideas
how to solve this?
Regards
Roy
Re: Copy Config
« Reply #12 on: November 14, 2013, 09:37:54 AM »
Hi Roy,

the error message abot LPT port belongs to the "Show params" dialog. Are you using "Show params" or "Show Settings" dialog?


Klaus
The brain isn't a soap, it doesn't shrink when used.
Re: Copy Config
« Reply #13 on: November 14, 2013, 09:45:24 AM »
Hi Klaus,
            When I run the program it starts with a blank screen. I clicked on ports and pins (Action).
Then I get the error message.

Regards
Roy
Re: Copy Config
« Reply #14 on: November 14, 2013, 11:27:05 AM »
Hi Roy,

this message is meant as a warning, if you answer that dialog OK, MachProfile continues. If you want to print  your Mach3 Settings, you have to use "Show Settings" in the Actions menu.


Klaus
The brain isn't a soap, it doesn't shrink when used.
Re: Copy Config
« Reply #15 on: November 14, 2013, 11:36:35 AM »
Hi Klaus,
            Many thanks for all your help, It is now working correctly and
I have the printouts required. I must have been making typo errors.
Thanks again
Best Regards
Roy