Hello Guest it is November 15, 2019, 12:30:47 PM

Author Topic: output signal  (Read 9695 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline aero

*
  •  11 11
    • View Profile
Re: output signal
« Reply #10 on: September 12, 2013, 11:45:41 AM »
ok understood i tryed it but nothing happened... i changed the os to xp and still the same problem.. i can't find the adress of my parallel ports

Offline BR549

*
  •  6,916 6,916
    • View Profile
Re: output signal
« Reply #11 on: September 12, 2013, 02:44:04 PM »
What PCI card are you using?

(;-) TP
Re: output signal
« Reply #12 on: September 12, 2013, 03:52:44 PM »
is that a combo usb/parallel card?

John

Offline aero

*
  •  11 11
    • View Profile
Re: output signal
« Reply #13 on: September 12, 2013, 05:32:42 PM »
no combo normal pci parallel card the one of the kraun with 2 imputs:

http://www.kraun.it/pages/products/datasheet.shtml?product_code=KR.G5&language=en

tried installing drivers but nothing
tried installing drivers of W7 but nothing
tried changing port nothing
tried another pc nothing
tried on Wxp nothing

Offline BR549

*
  •  6,916 6,916
    • View Profile
Re: output signal
« Reply #14 on: September 12, 2013, 08:55:54 PM »
The website talks about being able to remap the port address ??? You may have to reassign the address to a KNOWN LPT address.

This may be a networked LPT card that emulates a LPT and it MAY or MAY NOT work with Mach3.

Read your manual on HOW to remapp the drivers.

(;-)TP

Offline aero

*
  •  11 11
    • View Profile
Re: output signal
« Reply #15 on: September 13, 2013, 07:40:00 AM »
i'm sorry but the manual doesn't talk about remapping the drivers...

Offline aero

*
  •  11 11
    • View Profile
Re: output signal
« Reply #16 on: September 19, 2013, 01:06:56 PM »
i'm sorry for delay in answering :( but i had some problems..
however i still can't make my parallel port work....even though i tried to install drivers and tried to let them install automatically by windows but still not working

Offline BR549

*
  •  6,916 6,916
    • View Profile
Re: output signal
« Reply #17 on: September 19, 2013, 09:07:18 PM »
Well that particular card sounds like a NO GO for your application. Try another brand.

(;-) TP

Offline aero

*
  •  11 11
    • View Profile
Re: output signal
« Reply #18 on: September 20, 2013, 08:33:05 AM »
ok so no further solutions right?? just to be sure cause i payed it 20 euros!!!

Offline BR549

*
  •  6,916 6,916
    • View Profile
Re: output signal
« Reply #19 on: September 23, 2013, 12:23:56 AM »
IF you are not getting resource tab then the CARD may be bad. I would return it to where you bought it .

(;-)