Hello Guest it is October 26, 2021, 06:17:55 PM

Author Topic: What did I miss  (Read 5407 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

What did I miss
« on: July 11, 2013, 06:35:56 PM »
I've designed a screen layout with the designer here:
http://www.kd-dietz.com/klausphp/pages/eng/machscreen/description/ms_description.html

When I load the screen set in Mach3, none of the buttons work.  I've tried copying buttons from other screen sets to ensure they are created properly, but no dice.  There most be a compile step or some initial step that I'm missing.  Please help.  I even tried taking the 1024 set and deleting the buttons I don't need.  When I load it nothing wroks anymore.

Offline ger21

*
  • *
  •  6,293 6,293
    • View Profile
    • The CNC Woodworker
Re: What did I miss
« Reply #1 on: July 11, 2013, 06:50:16 PM »
Do you have a reset button? You need to push reset to turn off the reset LED before anything will work.
Gerry

2010 Screenset
http://www.thecncwoodworker.com/2010.html

JointCAM Dovetail and Box Joint software
http://www.g-forcecnc.com/jointcam.html
Re: What did I miss
« Reply #2 on: July 11, 2013, 08:36:33 PM »
I did include a reset button, but no red LED.  If I hit it once, nothing works.  If I hit it twice, nothing works.  That should cover any states it would be in.

Offline budman68

*
  • *
  •  2,354 2,354
    • View Profile
Re: What did I miss
« Reply #3 on: July 12, 2013, 05:09:10 AM »
I'm not positive but I think you actually need the reset LED to change the "state" of the rest.

I'm not home at the moment or I'd check for you, but try loading the reset LED(not just any LED) and see if that fixes it for you.

Dave
----------------------------------------------------------------------
Just because I'm a Global Moderator, don't assume that I know anything !

Dave->    ;)
Re: What did I miss
« Reply #4 on: July 12, 2013, 03:38:10 PM »
Hi,

if you could send me your screenset I would have a look at it.


Klaus
The brain isn't a soap, it doesn't shrink when used.
Re: What did I miss
« Reply #5 on: July 12, 2013, 05:15:51 PM »
Hi,

if you could send me your screenset I would have a look at it.


Klaus
You have e-mail.

Offline budman68

*
  • *
  •  2,354 2,354
    • View Profile
Re: What did I miss
« Reply #6 on: July 12, 2013, 05:55:17 PM »
So I take it that adding the RESET LED didn't work?

Dave
----------------------------------------------------------------------
Just because I'm a Global Moderator, don't assume that I know anything !

Dave->    ;)
Re: What did I miss
« Reply #7 on: July 13, 2013, 05:13:34 AM »
if you set the reset button on page0 it should work. I will send you an email for more details.



Klaus
The brain isn't a soap, it doesn't shrink when used.