Hello Guest it is November 19, 2019, 05:15:19 AM

Author Topic: Problem with very simple test  (Read 2423 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Problem with very simple test
« on: February 14, 2007, 01:44:57 PM »
In learning how to use VCarve Pro (3.1), I ran into a problem I just don't understand and I don't believe that the problem is coming from VCarve, but I could be wrong.  I am currently using the most recent version (2.00 build 48) of Mach3.  When using the HobbyCNC profile (HCNCMill) to cut a simple circle, I get an error that says: "Radius to end of arc differs from radius to start on line number 10".  If I restart Mach3 with Mach3Mill profile, there is no error but my system will not work, since it needs the HCNCMill profile.  Everything else seems to be working fine with the HCNC profile.  I've successfully done the Bulls Head tutorial (VCarve) and squares and other test, but it seem to not like circles.

Any ideas???

Thanks much,
Joe

Offline Graham Waterworth

*
  • *
  •  1,907 1,907
  • Yorkshire Dales, England
    • View Profile
Re: Problem with very simple test
« Reply #1 on: February 14, 2007, 01:49:46 PM »
Have a look under general config and see what  I & J mode  is set to, change its state and try again.

Graham.
Without engineers the world stops
Re: Problem with very simple test
« Reply #2 on: February 14, 2007, 02:20:59 PM »
Well Graham.....that fixed it.  Hopefully one day I'll understand all of this but for now your help is much appreciated.

Thanks again,
Joe