Hello Guest it is October 16, 2019, 07:04:01 AM

Author Topic: Having trouble posting attachments  (Read 1630 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Having trouble posting attachments
« on: February 08, 2013, 12:33:36 PM »
Hi,
I am trying to post attachment files. An .(xml) &(.nc) file in another topic here on the forum. I am getting error "you already sbmitted this post, you may have double clicked of tried to refresh.
I can't get past this error. Any sugestions?

Offline budman68

*
  • *
  •  2,360 2,360
    • View Profile
Re: Having trouble posting attachments
« Reply #1 on: February 08, 2013, 01:02:59 PM »
This is because every attachment that is posted, must have a unique name for this forum to accept it. Even if you refresh, you will end up in a never-ending loop. Just stop, and repost with the attachment with a unique name.

Dave
----------------------------------------------------------------------
Just because I'm a Global Moderator, don't assume that I know anything !

Dave->    ;)
Re: Having trouble posting attachments
« Reply #2 on: February 09, 2013, 01:14:20 PM »
Thanks Bud Man,

This seamed to work. I renamed and it posted. I would think with the technology of these times you could name the file anything you wanted to. Never  had this to happen on other forums. Does this mean I can never use this name on a file again when posting? Don't understand the purpose of it. But anyway. This Bud's for you, Bud Man.

Coolant Slinger

Offline budman68

*
  • *
  •  2,360 2,360
    • View Profile
Re: Having trouble posting attachments
« Reply #3 on: February 09, 2013, 02:00:04 PM »
You're very welcome, and yes, for some weird reason you can never have the same name twice in this forum. I've also never seen this before, but I guess they may have their reasons  ;)

And I'll take that Bud, I've been a busy man this afternoon!
Dave
----------------------------------------------------------------------
Just because I'm a Global Moderator, don't assume that I know anything !

Dave->    ;)