Hello Guest it is November 18, 2019, 09:26:34 AM

Author Topic: Did I wire my limit switches correctly?? See image  (Read 5417 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: Did I wire my limit switches correctly?? See image
« Reply #10 on: August 19, 2012, 07:15:56 PM »
Hood,
On an earlier post I attached the manual for my board. The post prior to that one, attached how the limit switches are wired. Thanks for your reply, let me know what else I can provide. Ohhh...by the way. I disconnected the limit swithes from the COM side and 13 pin and ran a solid wire and still M4++Limit LED is yellow is on.

Thanks,
Glen

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Did I wire my limit switches correctly?? See image
« Reply #11 on: August 20, 2012, 02:24:05 AM »
I need your config settings as it will be the quickest way for me to see if there is a problem with them.
The config is held in a single file for your setup, if you open Mach you should see lower right the name of the profile you are using, go to the Mach3 folder on your drive and look for a file with that name and a xml extension. Copy it to your desktop and rename it to Glen.xml or similar (needs to be renamed so the forum will accept) then attach it to the forum.
Hood
Re: Did I wire my limit switches correctly?? See image
« Reply #12 on: August 20, 2012, 09:40:58 PM »
Hi Hood,

I attached the xml file for your review. Again, thanks for your support.

Glen

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Did I wire my limit switches correctly?? See image
« Reply #13 on: August 21, 2012, 02:55:23 AM »
If you have it wired as in the picture on the first page then you have Mach configured wrong. To me it looks like you have all switches wired in series and are only using one Input. If that is true then what you need to do is like in the screenshot below.
Hood
Re: Did I wire my limit switches correctly?? See image
« Reply #14 on: August 21, 2012, 11:37:28 PM »
It worked...thanks so much!

Glen

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Did I wire my limit switches correctly?? See image
« Reply #15 on: August 22, 2012, 02:18:25 AM »
Glad it is working for you :)
Hood