Hello Guest it is July 11, 2020, 05:48:09 PM

Author Topic: Wizards - Missing Background Images  (Read 1988 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline karl60

*
  •  2 2
  • Blairgowrie, Scotland
    • View Profile
Wizards - Missing Background Images
« on: July 30, 2011, 02:44:45 PM »
Basic MACH3 wizards were working OK but now the background images have disappeared - data entry boxes still work OK as does GCode generation.  Would someone please point me in the direction of a solution.

Many thanks.

Offline Hood

*
  •  25,846 25,846
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Wizards - Missing Background Images
« Reply #1 on: July 30, 2011, 02:53:55 PM »
Have you moved files from the bitmaps folder as I would think thats where they are stored.
Hood

Offline karl60

*
  •  2 2
  • Blairgowrie, Scotland
    • View Profile
Re: Wizards - Missing Background Images
« Reply #2 on: July 31, 2011, 01:05:29 PM »
Registered the software and the Wizard background images returned - strange.

Offline Hood

*
  •  25,846 25,846
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Wizards - Missing Background Images
« Reply #3 on: July 31, 2011, 01:07:59 PM »
Unless you reinstalled Mach then I cant see how placing the licence file in would make any difference especially as wizards work fine in Demo mode.but as long as you are back to normal then thats all that matters :)
Hood
Re: Wizards - Missing Background Images
« Reply #4 on: August 01, 2011, 04:45:18 PM »
I've noticed that occasionally the back ground image for a wizard will not load if I access it through the "last wizard" short cut.