Hello Guest it is May 20, 2019, 01:06:26 PM

Author Topic: Trouble with Plasma profile  (Read 4021 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Trouble with Plasma profile
« on: December 01, 2006, 04:59:11 PM »
Hello all,
Some time ago, we got the plasma profile from Your site. Good stuff, we found it very useful, except the Display button. It throws a run-time error when it is pressed. Problem is "Option Explicit" statement missing in script, associated with button. Script is located in plasma.set file. I can't change it, since the format of file is unknown.
Can You suggest how to correct the problem? 10x in advice.

Hood

*
Re: Trouble with Plasma profile
« Reply #1 on: December 01, 2006, 05:10:59 PM »
If its the button script you can edit it (if you know what to do )
 You open Mach like normal then go to Operator menu then down to Edit Button Script. The VB buttons will flash, click on the one you want to edit and a box will pop up.
Hood
Re: Trouble with Plasma profile
« Reply #2 on: December 05, 2006, 04:17:58 PM »
It has no effect, because script is saved only localy under the name HiddenScript, and on next run the problem remains.
Re: Trouble with Plasma profile
« Reply #3 on: December 07, 2006, 09:36:27 PM »
Please post the Screen and I will see if I can fix it...
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com
Re: Trouble with Plasma profile
« Reply #4 on: December 20, 2006, 02:09:30 PM »
The error box and the script window:





10x in advance
Re: Trouble with Plasma profile
« Reply #5 on: December 20, 2006, 07:43:31 PM »
You Need to post the screen set for me to fix it.. Could you please post it

Thank you
Brian
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com