Hello Guest it is August 18, 2019, 01:56:16 PM

Author Topic: start-up  (Read 2386 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

start-up
« on: March 15, 2011, 07:44:09 AM »
i know i saw this question in here but cant find it. i zero x,y,z ,turn off the computer for the nite and when i turn it back on the next day the z is 0 but the x and y are are not. is there a fix for this to make the x,y,z all 0 again on start-up. thanks

Offline Tweakie.CNC

*
  • *
  •  7,882 7,882
  • Super Kitty
    • View Profile
    • Tweakie.CNC
Re: start-up
« Reply #1 on: March 15, 2011, 08:15:59 AM »
There is probably more than one way of doing this but I uncheck the persistant DROs and Offsets.

Tweakie.
Success consists of going from failure to failure without loss of enthusiasm.  Winston Churchill.
Re: start-up
« Reply #2 on: March 15, 2011, 09:03:38 AM »
thanks tweakie, i'll give it a try. my dro on the bridgeport seems to always remember where its at when i turn it back on. its nice not to have to reindicate in the morning.
Re: start-up
« Reply #3 on: March 15, 2011, 09:38:28 AM »
well i tried it and it didn't work. any other ideas?

Offline Tweakie.CNC

*
  • *
  •  7,882 7,882
  • Super Kitty
    • View Profile
    • Tweakie.CNC
Re: start-up
« Reply #4 on: March 15, 2011, 09:43:41 AM »
Sorry, I forgot to mention that you also need to go into the Offsets page, Zero the offsets and then save them with the button at the bottom of the page.

Tweakie.
Success consists of going from failure to failure without loss of enthusiasm.  Winston Churchill.
Re: start-up
« Reply #5 on: March 15, 2011, 09:50:17 AM »
ok that worked. thankyou very much.